Gönderen Konu: Tam süper olacak!..  (Okunma sayısı 543 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Tam süper olacak!..
« : 12 Haziran 2007, 18:52:07 »
Tam süper olacak!..

Fenerbahçemizin Deivid'in yerine transfer edeceği öne sürülen Juventuslu David Trezeguet'in sarı lacivertli formaya çok yakın olduğu iddia edildi. Sabah Gazetesi'nin 12 Haziran 2007 tarihli haberine göre Fransız forvet, 7 sezondur formasını giydiği Juventus'tan ayrılmaya karar verdi. 29 yaşındaki futbolcu, "Juventus için elimden geleni yaptım. Geçen sezon küme düşürüldüğünde bile sadık kaldım, ayrılmadım ve bu sezon da 15 gol attım. Toplam 140 golle kulüp tarihinin en golcü yabancısı oldum. Ama artık beni istemediklerini gördüğüm için ayrılmaya karar verdim" açıklamasını yaptı. Juventus Kulübü'nün 2008'e kadar yıllık 4.5 milyon euroluk sözleşmesi bulunan Trezeguet'ye yüzde 30 indirimle 2010'a kadar uzatma önerdiği bildirildi. Juventus'un üç yıllık 9 milyon euro teklifi karşısında Trezeguet, "Bana saçma bir kontratla geleceklerine beni istemediklerini açıkça söyleselerdi" diyerek tatile çıktığını açıkladı.

PAZARLIK ORTAMI YOK

Trezeguet'nin "İsterlerse menajerimi arayabilirler. Ama ben pazarlık yapabilecek bir ortam görmüyorum" sözlerine Juventus Genel Direktörü Blanc, "İyi bir teklif yaptık ama kabul etmedi. Bir anlaşma olması için tek tarafın istekli olması yetmiyor" yanıtını verdi. Kezman'ın yanına Deivid'den daha fazla Avrupa futboluna yatkın, hava toplarında da etkili bir isim arayan Fenerbahçe'nin Trezeguet'den ile ilk görüşmede olumlu yanıt aldığı ve yıllık 3.5 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti. Ayrıca Appiah transferi nedeniyle Juventus ile kurulmuş olan iyi ilişkiler de bu transferde Fenerbahçe'nin işini kolaylaştırıyor. Tüm bu faktörler üst üste konulduğunda Trezeguet için "Juventus'dan koptu Fener'e geliyor" yorumu yapılıyor." Tam süper olacak!..

Fenerbahçemizin Deivid'in yerine transfer edeceği öne sürülen Juventuslu David Trezeguet'in sarı lacivertli formaya çok yakın olduğu iddia edildi. Sabah Gazetesi'nin 12 Haziran 2007 tarihli haberine göre Fransız forvet, 7 sezondur formasını giydiği Juventus'tan ayrılmaya karar verdi. 29 yaşındaki futbolcu, "Juventus için elimden geleni yaptım. Geçen sezon küme düşürüldüğünde bile sadık kaldım, ayrılmadım ve bu sezon da 15 gol attım. Toplam 140 golle kulüp tarihinin en golcü yabancısı oldum. Ama artık beni istemediklerini gördüğüm için ayrılmaya karar verdim" açıklamasını yaptı. Juventus Kulübü'nün 2008'e kadar yıllık 4.5 milyon euroluk sözleşmesi bulunan Trezeguet'ye yüzde 30 indirimle 2010'a kadar uzatma önerdiği bildirildi. Juventus'un üç yıllık 9 milyon euro teklifi karşısında Trezeguet, "Bana saçma bir kontratla geleceklerine beni istemediklerini açıkça söyleselerdi" diyerek tatile çıktığını açıkladı.

PAZARLIK ORTAMI YOK

Trezeguet'nin "İsterlerse menajerimi arayabilirler. Ama ben pazarlık yapabilecek bir ortam görmüyorum" sözlerine Juventus Genel Direktörü Blanc, "İyi bir teklif yaptık ama kabul etmedi. Bir anlaşma olması için tek tarafın istekli olması yetmiyor" yanıtını verdi. Kezman'ın yanına Deivid'den daha fazla Avrupa futboluna yatkın, hava toplarında da etkili bir isim arayan Fenerbahçe'nin Trezeguet'den ile ilk görüşmede olumlu yanıt aldığı ve yıllık 3.5 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti. Ayrıca Appiah transferi nedeniyle Juventus ile kurulmuş olan iyi ilişkiler de bu transferde Fenerbahçe'nin işini kolaylaştırıyor. Tüm bu faktörler üst üste konulduğunda Trezeguet için "Juventus'dan koptu Fener'e geliyor" yorumu yapılıyor."
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Tam süper olacak!..
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 22:24:52 »
bilgi için saol kardes

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Tam süper olacak!..
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2007, 11:33:56 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Tam süper olacak!..
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2007, 12:35:33 »
eyw
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...