Gönderen Konu: Tuncay Şanlı'ya Alman devi talip  (Okunma sayısı 357 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Tuncay Şanlı'ya Alman devi talip
« : 18 Aralık 2006, 19:15:38 »

Fenerbahçe'nin yıldızı Tuncay Şanlı, Avrupa’yı peşinde koşturmaya devam ediyor. İngiliz kulüplerinin istediği Tuncay için şimdi de bir Alman devinin takibine girdi

F.BAHÇE’NİN yıldızı Tuncay Şanlı, Avrupa’yı peşinde koşturmaya devam ediyor. İngiliz kulüplerinin istediği Tuncay için, Bayern Münih de yetki belgesi istedi. Yaklaşık 10 kulüp menajeri, Tuncay’ın menajeri Erdinç Şehit’ten bu oyuncu için yetki belgesi isterken, son olarak da Bayern Münih adına çalışan yetkililer girişimde bulundu.

Avrupalı menajerlerin M.United’ın Portekizli yıldızı Ronaldo’ya benzettikleri Tuncay için “Avrupa’nın ikinci Ronaldo’ya ihtiyacı var” dedikleri öğrenildi.

Tuncay için istekli olan kulüplerin başında İngiltere’den Newcastle, Porsthmouth, Bolton, İtalya’dan Palermo ve İnter de bulunuyor.

Bu arada F.Bahçe yönetimi de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Tuncay ile ilk görüşmelerini yapmaya başladı. Tuncay’a ilk yıl için 1 milyon 750 bin Euro öneren yönetim, ikinci ve üçüncü yıllar için artışla bu oyuncunun kalmasını istiyor.

Çevrimdışı djarum black-

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 17
    • Profili Görüntüle
Ynt: Tuncay Şanlı'ya Alman devi talip
« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2006, 18:28:40 »
bana kalırsa gitsin hiç sevmiyom onu ama avrupada en çok gol atanda o nasıl düşlüneceğimi şaşırdım falla bazen seviyom bazen nefret ediyom gitsin
Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Tuncay Şanlı'ya Alman devi talip
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2007, 15:23:58 »
bilgi için saol kardes