Gönderen Konu: ''Umarım liderliği alacağımız maç olur''  (Okunma sayısı 237 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
''Umarım liderliği alacağımız maç olur''
« : 27 Kasım 2007, 00:03:57 »
''Umarım liderliği alacağımız maç olur''

Fenerbahçemiz'in Brezilyalı futbolcusu Deivid de Souza, yarın FC Inter ile yapacakları maça 3 puan almak için çıkacaklarını belirterek, ''Umarım yarınki maç, liderliği alacağımız maç olur'' dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Deivid, iki takımın da yarın kazanmak için oynayacağını ifade ederek, ''Inter ile yaptığımız ilk maçı kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. İki takım yarın gruptaki liderlik için oynayacaklar. Umarım bu maç, liderliği alacağımız karşılaşma olur'' diye konuştu.

CSKA Moskova-PSV Eindhoven maçında CSKA Moskova'nın kazanmasının kendilerini rahatlatacağını dile getiren Brezilyalı futbolcu, ''Biz, skordan bağımsız olarak burada 3 puan almak istiyoruz. Öteki maçta PSV Eindhoven yenilirse bizim adımıza daha rahat bir maç olur ama biz her türlü koşulda 3 puan almak için sahaya çıkacağız'' dedi.

Deivid, Avrupa maçlarındaki iyi oyunuyla ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi: ''Avrupa'daki ekiplerle oynamak farklı. Çünkü o ekipler de oynamak istiyor. Türkiye'deki rakiplerimiz bazen kapanıyor ve oynatmamaya oynuyor. Bu iki fark da benim oyunumdaki farkı ortaya çıkarıyor. Ben her zaman hocamın isteklerini yapmak ve takımıma yardımcı olmak için çalışıyorum.''