Gönderen Konu: "Vederson'la çekişiriz"  (Okunma sayısı 385 defa)

Çevrimdışı -Qlv-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1008
  • Wasp
    • Profili Görüntüle
    • YOK A...Q
"Vederson'la çekişiriz"
« : 31 Temmuz 2007, 11:39:11 »
Fenerbahçemiz'in Shakhtar Donetsk ile oynadığı hazırlık maçında akılda kalan isimlerden biri, hiç kuşkusuz yaklaşık 30 metreden vurduğu sert şutla takımın tek golünü atan Uğur Boral'dı. Genç futbolcu, Avusturya kampından bu yana gösterdiği performans ile bu sezon Roberto Carlos'un önünde sol kanadın büyük adayı. Sabah Gazetesi'nin 30 Temmuz 2007 tarihli haberine göre, bu durum, Uğur'a büyük moral ve hırs veriyor. Uğur, bu sezon Roberto Carlos'un gelişiyle oldukça rahatladığını söylüyor. Yeni sezona iddialı bakan Uğur, "Carlos hepimiz için büyük avantaj ancak daha benim için çok farklı. Ben ileriye dönük bir oyuncuyum ve ileri çıktığımda aklım arkada kalmıyor. Ne de olsa Roberto Carlos var. Son maçta bir-iki pozisyonda da açığını ben kapattım."

"VEDERSON'LA ÇEKİŞİRİZ"

"Solda 3 isim var: Carlos, Vederson ve ben. Carlos'un yeri garanti. Geriye Vederson'la ben kalıyorum. Kendimi forma için daha şanslı görüyorum. Çünkü Vederson'a göre ofansif özelliklerim daha iyi. Geçmişte sol kanatta Ümit Tuncay ile, yani iki sağ ayaklıyla oynarken rakipler hep o yönümüze tedbir alırlardı. Çünkü o ikili çok başarılıydı. Ama bu sene sol kanat, solakların oldu. Bu yaklaşım biraz mizahi ama Ümit ile Tuncay'ın ne kadar başarılı olduklarını dikkate alırsak, biz de o çizginin üzerine çıkmak için uğraşacağız."

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Uğur Boral, Fenerbahçe camiasına artık tamamen alıştığını söyledi. Uğur, "Büyük bir aile gibiyiz. Kim oynarsa oynasın hepimizin tek isteği, bu büyük ailenin hakettiği başarıları, özellikle Avrupa Kupaları'nda yakalayabilmek. Hepimiz bunun için uğraşıyoruz. Zico'nun hepimizle ilişkisi çok iyi. Ben de kendisiyle son derece uyumlu çalışıyorum. Bana her zaman güvendiğini ve rahat oynamamı söylüyor" şeklinde konuştu.

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Vederson'la çekişiriz"
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2007, 13:43:49 »
haber için saol
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
"Vederson'la çekişiriz"
« Yanıtla #2 : 06 Ağustos 2007, 01:29:11 »
beni ilgilendirmiyor ama emeğin için teşekkürler

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334