Gönderen Konu: Volkan kritik kurtarışını anlattı  (Okunma sayısı 571 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Volkan kritik kurtarışını anlattı
« : 20 Kasım 2006, 17:21:36 »
Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan, Beşiktaş ile oynanan derbi maçtaki performansından memnun olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada başarılı file bekçisi, hafta içi İtalya ile özel maçta yaptığı hatayı unuttuğunu belirterek, ''Sonuçta profesyonel futbolcuyuz. Eğer o hatayı unutmazsam, bu benim diğer maçlarıma da yansır. Ders çıkarmam gereken şeyler ise tabii ki var. Beşiktaş maçında elimden geleni yaptım. İyi oynadığımı düşünüyorum. Kazanamadığımız için üzgünüm. Ancak liderliğimiz sürüyor'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin çok önemli maçlar oynayacağı bir döneme girdiklerini hatırlatan Volkan, bu maç programından alınlarının akıyla çıkacak kapasiteye sahip olduklarını kaydederken, sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalacak olan Rüştü için de ''Rüştü abinin bu maçta da yanımda olmasını isterdim. Ona geçmiş olsun dileklerimi tekrar iletiyorum. Kendisini sabırsızlıkla bekliyoruz. Hem benim, hem de Fenerbahçe'nin ona ihtiyacı var'' ifadesini kullandı.

Sarı-lacivertli oyuncu Tuncay da derbi maçın iyi bir mücadeleye sahne olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

''İki takım da iyi mücadele etti. Beşiktaş kontratak oynamayı düşündü. Biz yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Onların da pozisyonlarında Volkan iyi kurtarışlar yaptı. Kazanmak için çıkmıştık ama kazanamıyorsunuz, kaybetmeyeceksiniz de. Sonuçta liderliğimiz devam ediyor.''

Tuncay, maçın hakemi Vedat Yüksel için de ''Hakem, bariz bir hata yapmadı. Her iki takım oyuncularının da maç stresiyle hakeme tepkileri oldu, ancak hakem gördüğünü çalmaya çalıştı'' değerlendirmesini yaptı.

Sakatlanarak maçı bırakmak zorunda kalan Ümit Özat ise durumu için, ''Sol kasığımda yırtık veya lif kopması var. Yarın çekilecek MR'dan sonra durum netlik kazanacak'' dedi.

Bu arada, karşılaşma sonunda fenalaşan bir Fenerbahçeli taraftarın ambülansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Volkan kritik kurtarışını anlattı
« Yanıtla #1 : 20 Kasım 2006, 19:08:19 »

Benim her zaman Volkan'a güvenim tam. Sana güvenmeyenlere en iyi cevabı sen sahada verdin.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Volkan kritik kurtarışını anlattı
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2007, 14:24:02 »
bilgi için saol kardes