Gönderen Konu: Ya siz değişin ya ben  (Okunma sayısı 487 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ya siz değişin ya ben
« : 17 Ekim 2006, 21:07:22 »
Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağımız UEFA’daki rakibimiz Newcastle maçı için bugün Samandıra Tesisleri’nde gerçekleştirilen hazırlık antrenmanından önce, teknik direktörümüz Zico oyuncularıyla bir araya gelerek kısa bir toplantı yaptı.
Oyuncularıyla görüşen teknik direktörümüz “Bundan sonra oynayacağınız her maç için kendinizi değiştirin yoksa karşınızda değişik bir Zico görürsünüz” dedi. Teknik direktörümüz toplantıda ayrıca, bazı şahısların, üç Fenerbahçe oyuncusunun transfer bedellerini ortaya atarak “Türkiye’de bu bedeller kadar takım bütçesine sahip kulüpler var” söylemini de içine sindiremediğini belirterek; “Korkak futboldan kaçının. Böyle devam ederseniz, kazanamayacağımız ortada. Hepinizden gerçek kalitenizi ve performansınızı ortaya koymanızı bekliyorum. Gücünüzü ve inancınızı sahaya yansıttığınız takdirde yenemeyeceğimiz takım yok. Birlikte neler yapacağımızı herkese göstermeliyiz. Perşembe günü karşılaşacağımız takım bizden farklı bir takım değil. Performansını ortaya koyun ve neler olacağını görün. Zaten taraftarımızın da bizden beklentisi bu yönde.” açıklamalarını yaptı.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Ya siz değişin ya ben
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 23:05:33 »
bilgi için saol kardes

Çevrimdışı DeViL

• 1. SINIF ÜYE