Gönderen Konu: Yardım et Figer!  (Okunma sayısı 318 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Yardım et Figer!
« : 31 Mayıs 2008, 00:31:33 »
Yardım et Figer!

Kadroya yeni yabancı oyuncu dahil edebilmek için kontenjanı boşaltması gereken Fenerbahçe’de, gönderilmesi düşünülen iki oyuncu Stephen Appiah ve  Mateja Kezman, yöneticilerin başını ağrıtmaya devam ediyor. Sezonu sakatlık ve hastalıkla geçiren Ganalı ile geldiğinden beri sorun çıkaran Sırp golcüyü elden çıkarmak isteyen yöneticiler, sonunda çareyi Uruguaylı ünlü menacer Juan Figer’e başvurmakta buldu. Alex, Maldonado, Deivid, Lugano, Edu gibi oyuncuların da menaceri olan Figer, acilen İstanbul’a çağrıldı.

Figer kendi menfaatini düşünüyor
Yöneticiler, geçen sezon taliplisi çok olmasına karşın, sakatlığı sonrası satılması zorlaşan Appiah ve aldığı yüksek ücret yüzünden Fenerbahçe’den ayrılmaya sıcak bakmayan Kezman’ın uygun şartlarda satılması için Figer’den yardım istedi. Saracoğlu Stadı’ndaki kulüp binasında gerçekleşen görüşmede, ünlü menacerin, bu isteği olumlu karşıladığı öğrenildi. Figer’in, boşalacak kontenjan nedeniyle yapılacak transferleri düşünerek, bu iki oyuncuyu satabilmek için büyük uğraş vermesi bekleniyor.

Kaynak: Fanatik

Çevrimdışı rmelihr

• 2. SINIF UYE
  • Puan 1951
  • WWW.OYUNSİTENİZ.COM
    • ICQ Messenger - 160
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yardım et Figer!
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2008, 00:32:00 »
YOLLANSINLAR YHA ZATEN Bİ İŞE YARAMIYOLAR d: