Fenerbahçe'nin yeni transferi Yasin Çakmak, rakiplerine gözdağı verdi.
F.Bahçe’nin Ç.Rizespor’dan renklerine bağladığı son transferi Yasin, imza töreninde "Benim için konuşma yeri saha olacak" dedi.
FENERBAHÇE, Çaykur Rizespor’dan transfer ettiği Yasin Çakmak ile dün 4 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı savunma oyuncusu, Şükrü Saracoğlu Stadı’nın basın toplantısı odasında düzenlenen törene, yeni takımında giyeceği 5 numaralı formayla geldi. Genç futbolcu burada yaptığı açıklamada, "Umuyorum ki bana inananları mahcup etmeyeceğim. F.Bahçe Kulübü’ne layık olmaya çalışacağım. Burada konuşmak gayet kolay. Önemli olan sahada konuşmak. Orada çalışıp her şeyi göstermek. Benim için konuşma yeri saha olacak" dedi.
Geçen yıl alacaktık
Yasin’i geçen yıl da almayı düşündüklerini, ancak transferin bu yıla kısmet olduğunu kaydeden sarı lacivertli kulübün asbaşkanı Mahmut Uslu ise, bu futbolcunun hem Türkiye’nin hem de F.Bahçe’nin geleceği olacağını ifade etti. Uslu, "İki defans oyuncusu istiyorduk. Birisini sağ beke aldık, diğeri de Yasin. 13-14 yaşından beri Çaykur Rizespor’da. 6 tane aynı yaşlarda oyuncu aldık. İnşallah ileride hepsinden çok faydalar elde edeceğiz. Hem Türkiye’nin hem Fenerbahçe’nin geleceği olacaklar" diye konuştu.
Sarı lacivertli yönetici, Yasin’in transferinin maliyetiyle ilgili soruya ise "Onu açıklamıyoruz. Federasyondan öğrenebilirsiniz" yanıtını verdi.