Yasin'den 4 yıllık imza
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Yasin Çakmak ile dün dört yıllık sözleşme imzaladı.
Yasin Çakmak 4 yıllık imzayı çaktı
F.Bahçe, Ç. Rizespor'dan transfer ettiği Yasin Çakmak ile 4 yıllığına sözleşme imzaladı. İmza törenine 5 numaralı formasıyla gelen Yasin, "Umuyorum ki bana inananları mahcup etmeyeceğim. Burada konuşmak gayet kolay. Önemli olan sahada konuşmak, orada çalışıp her şeyi göstermek. Benim için konuşma yeri saha olacak'' diye konuştu.
Yasin'i geçen yıl
transfer etmeyi düşündüklerini ancak bu yıl kısmet olduğunu kaydeden asbaşkan Mahmut Uslu ise savunma oyuncusunun Türkiye'nin ve F.Bahçe'nin geleceği olacağını belirterek, "İki defans oyuncusu istiyorduk. Birisini sağ beke aldık, diğeri de Yasin. 6 tane aynı yaşlarda oyuncu getirdik. İnşallah hepsinden faydalanacağız" dedi. Yasin'den 4 yıllık imza
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Yasin Çakmak ile dün dört yıllık sözleşme imzaladı.
Yasin Çakmak 4 yıllık imzayı çaktı
F.Bahçe, Ç. Rizespor'dan transfer ettiği Yasin Çakmak ile 4 yıllığına sözleşme imzaladı. İmza törenine 5 numaralı formasıyla gelen Yasin, "Umuyorum ki bana inananları mahcup etmeyeceğim. Burada konuşmak gayet kolay. Önemli olan sahada konuşmak, orada çalışıp her şeyi göstermek. Benim için konuşma yeri saha olacak'' diye konuştu.
Yasin'i geçen yıl
transfer etmeyi düşündüklerini ancak bu yıl kısmet olduğunu kaydeden asbaşkan Mahmut Uslu ise savunma oyuncusunun Türkiye'nin ve F.Bahçe'nin geleceği olacağını belirterek, "İki defans oyuncusu istiyorduk. Birisini sağ beke aldık, diğeri de Yasin. 6 tane aynı yaşlarda oyuncu getirdik. İnşallah hepsinden faydalanacağız" dedi.