Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
»
SPOR HABERLERİ
»
FENER
BAHCE
(Moderatör:
Hamza
) »
YENİ MARCOS SENNA ! . .
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: YENİ MARCOS SENNA ! . . (Okunma sayısı 478 defa)
Aykut
5. SINIF UYE
İleti: 844
Puan 263
Cinsiyet:
5L4V€N B!L!Ç
YENİ MARCOS SENNA ! . .
«
:
11 Temmuz 2008, 16:45:45 »
YENİ MARCOS SENNA
Sarı-lacivertli yöneticiler, teknik direktör Aragones'in İspanya Milli Takımı'ndaki 'prensi' durumundaki Marcos Senna için girişimlerini hızlandırdılar. Senna'nın istediği ücret, Real Betis'e giden Marco Aurelio'nun talep ettiği paradan çok daha düşük. Ayrıca Brezilya asıllı İspanyol yıldız, Aragones faktörü nedeniyle F.Bahçe'ye gelmek istiyor. Tek sorun kulübü Villarreal .
DİNAMO GİBİ :
Fenerbahçe'de Aurelio şoku yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, İspanya'nın Real Betis takımına dün imza atan Aurelio'dan doğan boşluğu doldurmak için Villarreal'in kaptanı Senna ile görüşmelere başladılar. Marcos Senna, Aragones'in İspanya Milli Takımı'ndaki 'prensi' durumunda. Fenerbahçe'nin Senna ile ilgilendiğini Türk basınında ilk kez Fotomaç duyurmuştu. Aurelio'nun gitme ihtimaline karşılık günler öncesinden bir B planı hazırlayan sarı- lacivertliler, Aragones'in önerdiği Senna ile görüşmelere başlamışlardı. Hatta İspanyol gazeteciler, 32 yaşındaki Senna'nın maliyetinin Aurelio'nun alacağı paradan daha düşük olduğunu yazmışlardı.
SENNA HAZIR
VİLLARREAL'in kaptanı Senna, Fenerbahçe'nin yeni hocası Aragones'i bir baba gibi gördüğü için "Senin olduğun her takıma seve seve gelirim" demişti. Ancak bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılara imza atmak isteyen Villarreal kulübü, oyuncusunu bırakmak istemiyor. Eğer Fenerbahçe, Senna transferini gerçekleştiremezse rotayı Kayserispor'un astronomik ücret istediği Mehmet Topuz'a çevirecek. Bu arada Fenerbahçeli yöneticilerin, geçtiğimiz günlerde Mehmet Topuz için 6.5 milyon euro önerdikleri Kayserispor'dan "Mehmet Topuz'u 12 milyon euro'dan aşağıya satmayız" cevabını aldıkları ve görüşmelerin bu noktada tıkandığı belirtildi.
SENNA KİMDİR ? :
17 Ağustos 1976 Sao Paulo doğumlu Senna, defansif orta saha olarak görev yapıyor. Güçlü fiziği ve mücadeleci oyunu ile dikkat çeken Brezilya asıllı İspanyol oyuncu, 2002'den beri Villarreal formasını giyiyor. EURO 2008'de turnuvanın en iyi 11'ine seçilen Senna, 2000'de Corinthians'ta Kıtalararası Kupa Şampiyonluğu yaşadı. Senna, 27 Nisan 2008'de Real Betis'e orta sahadan gol atmıştı.
'' ARAGONES'E HAYIR DİYEMEM '' :
Villarreal'in başarılı ön liberosu ve kaptanı Marcos Senna, Aragones'e büyük saygı duyduğunu belirterek, "Bu yüzden Fenerbahçe'ye "Gelmem" diyemem. Eğer kulübüm bu transfere onay verirse Fenerbahçe'nin formasını seve seve giyerim" dedi.
KAYNAK : FOTOMAC
Kayıtlı
Hamza
Osc Kurucu
1. SINIF ÜYE
İleti: 161.847
Puan 13008
Cinsiyet:
Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
Ynt: YENİ MARCOS SENNA ! . .
«
Yanıtla #1 :
13 Temmuz 2008, 13:29:31 »
Senna aurelionun boşluğunu iyi doldurur bence.gelmesi gerek
Kayıtlı
Host
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
»
SPOR HABERLERİ
»
FENER
BAHCE
(Moderatör:
Hamza
) »
YENİ MARCOS SENNA ! . .
Gitmek istediğiniz yer:
=> FENERBAHCE