Fenerbahçe'nin efsane atlet ve eski yöneticilerinden 'Yorulmaz Türk' lakabıyla tanınan Eşref Aydın'ın hayat hikayesini ve bir dönem Fenerbahçe tarihini anlatan, Fenerbahçe'nin aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi yazarlarından Sibel Kurt'un kaleme aldığı, Eşref Aydın 'Yorulmaz Türk' isimli kitabın tanıtım kokteyli, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapıldı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilen tanıtım kokteyline efsane atlet Eşref Aydın ve kitabın yazarı Sibel Kurt'un yanı sıra Genel Sekreterimiz Vedat Olcay, Asbaşkanlarımızdan Tahir Perek, Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin, Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Selahattin Beyazıt, Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe, Fenerbahçeli eski yönetici, atlet ve sporcular, spor ve atletizm camiasının üyeleri ile Eşref Aydın'ın yakınları ve sevenleri katıldı. Sunuculuğunu Halit Kıvanç'ın yaptığı gecede, Eşref Aydın ve Sibel Kurt, gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladıkları eserlerini imzaladı. Gecede, kitabın yazılma hikayesi ve Eşref Aydın'la ilgili anekdotlar da aktarıldı.