Gönderen Konu: Zeki değil, Zico  (Okunma sayısı 292 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Zeki değil, Zico
« : 16 Ekim 2007, 11:48:49 »
Zeki değil, Zico

--------------------------------------------------------------------------------
Eski Başkan Ali Şen, Brezilyalı hocanın zeki olduğuna inananlardan olmadığını ifade etti Şen, "Dengelerin lehinize geliştiği ortamda bunu kullanamazsanız, zekanız kıttır" dedi.
12.10.2007

‘Böyle başkan yok’
Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, Aziz Yıldırım’ı yere göğe sığdıramazken, Zico’yu ağır sözlerle eleştirdi. 11 Altın Adam Yarışması’na konuk olarak katılan Şen, şunları söyledi: “Avrupa ile fark, futbolcu yönünden de, hakem yönünden da kapanmıştır. Eskiden büyük başkanlar Real Madrid’de, Barcelona’da olurdu. Oysa şimdi Türkiye’de de Aziz Yıldırım gibi inanılmaz işler yapan başkanlar çıktı. Fenerbahçe’nin bütçesi, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon’un bütçelerinden daha fazla. Bunu Aziz Yıldırım ve arkadaşları başardı.”

‘Gidip kupayı alır’
“Bu farklılık Türk sporunda şimdiye dek hiç görülmedi. Ben, bir hayal peşinde değilim. ‘Bu şartlar içinde Fenerbahçe gider kupayı alır’ diyorum. Yönetim, başarı için Zico’nun önüne tüm imkanları koydu. Fenerbahçe bu sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu olamaz, ya da gruptan 3. olarak çıkıp, yoluna devam edeceği UEFA Kupası’nı kazanamazsa, kabahati tek kişide bulurum; Zico. Bu kadro, şampiyonluğu getirecek yetenektedir. Fenerbahçe geçen yıl final oynayan takımların ikisinden de tribün olarak, para olarak daha üstün.”

‘Suçlu Zico olur’
“Tüm imkanlar önüne konan Zico bu şartlarda başarılı olamıyorsa, ben onu suçlu bulurum. Ben olsam, geçen yıl 32 puan kayıpla şampiyon olan antrenörü değiştirirdim. Çünkü Fenerbahçe’nin hem Avrupa hem Türkiye’de şampiyon olması gayet kolay. Zico’nun çok zeki olduğuna inananlardan değilim. Dengenin Fenerbahçe lehine geliştiği bir dönemde bu avantaj kullanılamıyorsa, orada futbolu yöneten kişinin zekasının kıt olduğunu düşünürüm. Kadro müthiş, herşey müthiş ama siz daha ilk 8 haftada 11 puan kaybediyorsunuz