Gönderen Konu: Zico: "Avantaj bizde"  (Okunma sayısı 494 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Zico: "Avantaj bizde"
« : 14 Eylül 2006, 23:47:11 »
Fenerbahçe güçsüz rakibi Randers'i zorlanarak yenerken, teknik direktör Zico "Maçın zor geçeceğini tahmin ediyorduk, daha fazla gol atmak isterdik. Bir dahaki maçta umarım daha fazla gol atıp turu geçen taraf oluruz." dedi..

Bu kadar zorlanacağınızı tahmin ettiniz mi?
Maçın zor geçeceğini tahmin ediyorduk, daha fazla gol atmak isterdik. Bir dahaki maçta umarım daha fazla gol atıp turu geçen taraf oluruz.
Riskli bir skor mu?
Tabi ki her zaman risk vardır. Şu anda avantaj bizde diyebiliriz.
Çok ofansif bir kadroyla başladınız, Uğur Boral da dahil. Fenerbahçe defans hatalarını nasıl çözmeyi düşünüyor?
Futbolda her zaman hatalar olur, her takım gol yer. Bugün de antremanda çalışmamıza rağmen duran toptan gol yedik. Futbol hatalar oyunudur, bir taraf yapıyor, öbür taraf kazanıyor.
Ümit, Apiah'ı aradınız mı bugün?
Futbolcumuuz oynamadığımız zaman biz başka futbolcularımızı düşünüyoruz,
Kezman, Semih ve Deivid'i nasıl değerlendiriyoruzunuz?
İleride oynan futbolcularımız Deivid ve Kezman iyi perfomans gösterdiler. İleri uçta oynayan futbolcuların iyi oynadığını söylebilirim.
Zico maça göremi taktik yapıyor yoksa her zaman bir taktiği var mı? Galatasaray maçında da bu maçtaki gibi ofansif bir kadroyla mı oynayacak?
İleriki maçlar hakkında yorum yapmak istemiyorum..
Avrupa'daki maçlarda zorlanıyor mu Zico?
Tabi ki her kıtanın, her yerin kendi stili vardır. Ben futbolcularıma futbol felsefemi aktarıyorum diğer takımlar nasıl oynamış bu bizi ilgilendirmiyor.
Fenerbahçe bu sene UEFA Kupası'nı alabilecek mi?
Tabi ki biz bunun için sonuna kadar savaşacağız. Zaten Fenerbahçe gibi bir takımdan başka bir şey beklenemez. Tabi ki adım adım gitmeliyiz. Önümüzde bir Randers maçı var onu geçmeliyiz.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Zico: "Avantaj bizde"
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2007, 13:29:25 »
bilgi için saol