Gönderen Konu: Zico basına yüklendi!  (Okunma sayısı 406 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Zico basına yüklendi!
« : 10 Mart 2007, 22:38:55 »
Zico basına yüklendi!

F.Bahçe Konyaspor'u Şükrü Saracoğlu'nda 3-0 mağlup edip 3 puana uzanırken maç sonu Brezilyalı teknik direktör Zico mücadelelerinden dolayı futbolcularına teşekkür ederken medyada çıkan iddiaları da yalanladı.

Zico maçla ilgili olarak "İkinci yarının başından beri oynadığımız maçlar gibi bu maçın da zor olacağını biliyorduk. Maçın başında rakibimiz kapandı. Fakat futbolcularımız hedefin ne olduğunu biliyordu ve gayet iyi savaştılar. Bunun sonucunda devre sonunda öne geçtik. Golün ardından açılan rakibimiz karşısında skoru farka götürdük. 3-0'dan sonra da çok gol kaçırdık. Fakat bu tip maçlarda önemli olan 3 puandır. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Deivid ile kavgalı iddiası üzerine

Bu açıklamanın ardından basın mensuplarıyla kısa bir tartışma yaşayan Zico "Her zaman önce bizim söylediklerimize inanırsanız daha iyi olur" dedi. Deivid'in sakatlık sorunu yaşadığını ifade eden Zico bu sorun bittikten sonra golcü futbolcunun takıma geri döneceğini söyledi. Öte yandan Zico kendisine karşı sorulan "Deivid ile kavgalı mısınız?" sorusuna ise "Bu ben değil belki bana benzeyen ikiz kardeşim olabilir, siz öyle sanıyorsunuz galiba" diyerek sert bir cevap verdi.

Appiah konusu

Appiah'ın oynadığı mevkiiyi değiştirmeyi düşünmediğini söyleyen Zico, "Günümüz futbolunda bir futbolcu bir mevkiide oynayamaz. Dünyanın en iyi oyuncularına bakın Ronaldinho, Messi hep farklı yerlerde oynuyorlar. Üst düzey bir futbolcunun böyle bir lüksü yok. Appiah ile konuştum. Verimli olmak için elinden gelen herşeyi yapacağını söyledi. F.Bahçe kötü oynamaya başladığında bu tip sorular gelmeye başladı. İyi oynayıp kazanırken bu sorular nedense gelmiyordu." dedi.

Kezman'ın performansı

Kezman'ın performansı için ise Zico, "Forvet oyuncularının gününe göre bir performansı vardır. Kezman çok iyi çalışıyor. Maçta savaşıyor. Rakip takımı yıldırmaya çalışıyor. Bazen şansını değerlendiriyor bazen olmuyor. Forvet oyuncusu için gol atmak yemek-içmek gibidir. Gol atmadığı an eleştirilmeye başlar. Ben Kezman'ın çok daha iyi olacağını düşünüyorum." dedi.

Serdar'ın kaleyi ele geçirmesi

Kaleci Serdar'a görev vermesiyle ilgili olarak Zico, "Serdar bildiğiniz gibi bizim 3. kalecimizdi. Baktığımızda şu an Serdar'ın yarıştığı isimler Volkan ve Rüştü, yani Milli takımın iki kalecisi. Serdar'a tüm kupa maçlarında görev verdik. İhtiyacımız olduğunda bize verimli olması için. Kendine güveni geldi ve gördükki yaptığımız iş ne kadar doğruymuş ki Serdar kaleye geçti ve başarılı bir performans çizdi" dedi.

Zico Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile Volkan hakkında bir konuşma yapmadığını söylerken genç kaleciye güveninin sonsuz olduğunu da ifade etti.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Zico basına yüklendi!
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 15:59:46 »
bilgi için saol kardes