Fenerbahçemizin Teknik Direktörü Zico, UEFA Kupası 1. tur rövanşında Randers karşısında iyi bir mücadeleyle hak ettikleri galibiyeti alıp tur atladıklarını söyledi..
Brezilyalı çalıştırıcı, ''Bugün gerçekten çok iyi bir maç çıkardık. İyi mücadele gösterdik ve hak ettiğimiz bir galibiyetle turu atlayıp evimize dönüyoruz. Rakibimiz gerçekten savaşan bir takım. Fakat biz saha içinde doğru şeyler yapıp, güzel bir mücadele örneği verdik. İstediğimiz sonuçla buradan dönüyoruz.
Uyum sorununu yavaş yavaş atlatıyoruz. Zaman geçtikçe futbolcular adapte oluyor. İhtiyacımız olan hala zaman...'' dedi.
Savunmada Lugano tercihiyle ilgili bir soruya yanıt veren Brezilyalı çalıştırıcı, şunları söyledi:
''Lugano'nun Konya'da oynamamasının sebebi kart cezalısı olmasıydı. Cezası olmasaydı o maçta da Lugano oynayacaktı. Lugano şu ana kadar ki performansında bende hayal kırıklığı yaratacak bir durumda bulunmadı.''
__________________