Gönderen Konu: Zico: "Deivid için yeni bir başlangıç olacak  (Okunma sayısı 576 defa)

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Zico: "Deivid için yeni bir başlangıç olacak
« : 26 Ekim 2006, 21:47:12 »
Fortis Türkiye Kupası C Grubu karşılaşmasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda Gaziantepspor'u 2-0 mağlup ederek grup maçlarına galibiyetle başladı.

F.Bahçe'nin Brezilyalı teknik direktörü Zico maç sonu yaptığı açıklamada amaçlarının bir takım değil grup olmak olduğunu vurgularken, Deivid'in attığı gol ile birlikte yeni bir başlangıç yapacağına inandığını söyledi.

Zico maç ile ilgili olarak: "Bizim amacımız grup olmak, bir takım olmak değil. Bu oyuncular ilk kez bir resmi maçta birlikte oynadılar, Samandıra'da daha önce birçok kez birlikte oynamışlardı." derken, Deivid konusunda ise: "Deivid gol atmayı seven ve gol atmayı iyi bilen bir oyuncu. Bugün çok mücadele etti. Forvet oyuncuları gol atamadıklarında kendileirni iyi hissedemezler, onun için bugünün güzel bir başlangıç olduğunu düşünüyorum." dedi.
Son olarak Zico Vestel Manisaspor ile oynayacakları lig mücadelesinde sahaya sürebileceği kadro ile ilgili olarak ise: "Maç kadrosunu futbolcuların durumuna göre karar vereceğiz, Mehmet'in sakatlığı devam ediyor, Kezman'da Manisa karşısında forma giyemeyecek. Cumartesi oynayacağımız mücadele için bugünkü kadro fikir verebilir, önemli olan herkesin hazır durumda olması ve şans aldıklarında iyi değerlendirebilmeleri." ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Zico: "Deivid için yeni bir başlangıç olacak
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2006, 21:47:55 »
hadi vestel karşısında deivide yer verde gecen seneki filmi bi daha izleyelim

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2006, 22:36:49 »
hadi vestel karşısında deivide yer verde gecen seneki filmi bi daha izleyelim

euheuheuheu... :D alex doğrusun valla yaw davidden bi numara olmaz çıplak gözle seyrettim bu adamın gitmesi ve dah iyi bir golcü getirilmesi gerek keşke nobre gitmese dedittiriyo bu herif bize bi kafa vurup gol attıı başka bişey yok zicoda duysun artık deividden bir numara olmaz fenerbahçenin futbolunu geriletiyo o adam resmen >:( >:( >:( acayip ağır kalıyo yaw bence >:(

Çevrimdışı alex_20

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 6
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2006, 23:07:03 »
ewet ya geçen kayseri maçındaydım bende çıplak gözle izledim yaramaz adam hep pozisyonalrı harcıyodu

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Zico: "Deivid için yeni bir başlangıç olacak
« Yanıtla #4 : 25 Haziran 2007, 13:52:12 »
bilgi için saol  ;)