Gönderen Konu: Zico Fener'in başarısına isim buldu  (Okunma sayısı 472 defa)

Çevrimdışı nadir_pıero

  • Osc Çizik Üye

  • 3. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 3.539
  • Puan -101
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - nadir_piero10@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Zico Fener'in başarısına isim buldu
« : 25 Kasım 2006, 23:00:42 »
Zico Fener'in başarısına isim bulduUEFA Kupası 2. tur H Grubu'nda Palermo'yu 3-0 yenen F.Bahçe'nin Teknik Direktörü Zico, ortaya konan futbolu motivasyonla açıklarken, Trabzonspor maçı için şu yorumu yaptı:
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, UEFA Kupası 2. tur (H) Grubu'nda Palermo'yu 3-0 yendikleri karşılaşmada, başından sonuna dek üstün bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Zico, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 90 dakika yüksek konsantrasyonla mücadele ettiklerini kaydederek, ''Bugün, maçın ilk saniyesinden son saniyesine dek karşı koyulamayacak mükemmel bir mücadele sergiledik. Bu, yapmamız gereken şeydi. Bunu yapmasaydık, maçı kazanamazdık. Taraftar da mükemmel destekle resmen sahada bizimle birlikte oynayarak galibiyette büyük rol oynadı. İsteğimizi ve savaşımızı göstermeseydik, bu biçimde kazanamazdık. Tüm oyuncularımı teker teker kutluyorum'' diye konuştu.

Brezilyalı çalıştırıcı, Fenerbahçe'nin diğer maçlardaki motivasyonuyla Palermo karşısındaki motivasyonu arasındaki farkla ilgili bir soruya, ''Bu maçtan galibiyetle ayrılmasaydık, son şans olmayacaktı. Biz, tüm maçlarda motivasyonu üst düzeyde tutmalıyız. İyi motive olduk. 3 puanı almak isteyen taraftık. Çok güzel bir oyunla çıktık. Motivasyon, olması gerektiği içindi. Motivasyonumuz Beşiktaş ve Newcastle United maçlarında da böyleydi. 3 kulvarda mücadele ediyoruz. Motivasyonu hep böyle tutmalıyız. Oyuncular bunu başaramıyorlarsa futbolcu olmalarına gerek yok'' dedi. Zico, ''Beşiktaş'a karşı bu kadro olsaydı sonuç değişir miydi'' biçimindeki soruya, ''Futbolda 'eğer'ler hakkında konuşmak çok fazla mantıklı değil'' yanıtını verdi.

-''KEZMAN, KLASINI KONUŞTURDU''-

Kezman ile ilgili soruya da yanıt veren Zico, Sırp oyuncuya övgüde bulunarak, ''Bugün güzel mücadele etti ve savaştı. Boş alanları kovalayarak etkili oldu ve klasını konuşturdu'' dedi. Brezilyalı teknik adam, Trabzonspor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek Alex'in yerine Deivid'e şans vermeyi düşünüp düşünmediğiyle ilgili soruya, ''Bu pozisyonda şans verirsem başarılı olacağına inanıyorum ama bizim takımımızda bu bölgede oynayacak başka oyuncular da var. Tümer oynayabilir. Önümüzde 3 günlük süre var. Futbolcularımız dinlenecekler. 3 günlük süre içinde değerlendirmeleri yaptıktan sonra kim, takımın adına daha yararlı olacaksa onu koyacağız'' yanıtını verdi.

Çevrimdışı Abdullah

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 41.478
  • Puan -1500
  • Cinsiyet: Bay
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Zico Fener'in başarısına isim buldu
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 14:31:23 »
bilgi için saol kardes