Gönderen Konu: Zico futbolcularını böyle övdü  (Okunma sayısı 420 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Zico futbolcularını böyle övdü
« : 25 Ekim 2006, 06:50:48 »
Zico, Kayseri galibiyeti sonrası soyunma odasında "Sizinle gurur duyuyorum" diyerek futbolcularını tek tek kutladı. Brezilyalı çalıştırıcı, dinlendirdiği Rüştü, Aurelio ve Ümit’e de "Kulübede oturtmak sizden vazgeçtiğim anlamına gelmez

KAYSERİSPOR’u 4-1 yenerek uzun bir süre sonra galibiyet sevinci yaşayan Fenerbahçe’de en çok mutlu olan isim, teknik direktör Arthur Zico oldu. Newcastle maçı öncesine kadar takımın ortaya koyduğu kötü futbol nedeniyle eleştirilerin hedef noktası olan ve futbolcularına sürekli arka çıkarak sorumluluğu sürekli üzerine alan Brezilyalı teknik adam, önceki akşamki maç sonrası soyunma odasında tek tek kutladığı oyuncularına, "Sizinle gurur duyuyorum. Güvenimi boşa çıkarmadınız. Sahada futbol adına ne gerekiyorsa, onu yaptık. Böyle devam edersek, taraftarımızın beklentilerine karşılık vereceğiz" dedi.

Maç öncesinde dinlendirme kararı aldığı Rüştü, Aurelio ve Ümit Özat ile özel olarak görüşen Zico, "Sizler, bu takımın önemli oyuncularısınız. Yoğun maç trafiği yaşıyoruz. Milli maçlar, Avrupa kupası ve lig maçları nedeniyle bir hayli yorulduk. Bu maçta sizi kulübede oturtacağım. Ancak bu sizden vazgeçtiğim anlamına gelmez. Önümüzde uzun bir maraton var. Kadroda bulunan herkesin forma giyme hakkı bulunuyor. Herkes, her an oynayabilecek gibi hazır olmalı. Bugün (önceki gün) diğer arkadaşlarınıza şans vereceğim. Desteğinizi istiyorum" dedi.

Zico, maçtan sonra Tümer Metin ile konuşarak "Sen benim için önemli bir oyuncusun. Hiçbir zaman moralini bozma. Takımın sana ihtiyacı var. Önümüzdeki maçlarda senden en iyi şekilde yararlanacağım" diyerek tecrübeli futbolcuyu teselli etti.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Zico futbolcularını böyle övdü
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 13:48:42 »
bilgi için saol  ;)