Gönderen Konu: Zico kaptanı söylemedi  (Okunma sayısı 508 defa)

Çevrimdışı FabregaS

• Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 2519
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Zico kaptanı söylemedi
« : 10 Temmuz 2007, 15:09:09 »
F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, takım kaptanını hala açıklamadı.

Takım kaptanlığı konusunda yorum yapmayacağını, doğru zamanda düşüncelerini açıklayacağını kaydeden Zico, transfer için "Şu an kadroya baktığımda bir stoper ile bir sağ bekin eksik olduğunu görüyorum. Onun dışındaki bütün mevkilerde hazırız. Forvette yararlanacağım en az yedi oyuncuya sahibim. Bu yüzden yabancı kontenjanının santrfor için kullanmayı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.
Brezilyalı hoca, "Tek forvet mi yoksa çift forvetle mi oynayacağı" şeklindeki bir soruya ise "Bu duruma göre değişecek. İki forvetten neyi anladığınıza bağlı bir durum var ortada. Geçen sezon Tuncay, Alex, Kezman ve Deivid gibi atak yönü güçlü dört oyuncuyla oynadık. Yani dört forvet. Niye bir iki isim üzerinde duruluyor anlamıyorum. Bazısı direk önde oyuncuya forvet der. Bence de ileri gidip etkili olan herkes forvettir. Bana kalırsa Kezman çok fazla yalnız kalmadı ileride" karşılığını verdi.
Zico, "Her zaman söylerim benim elimde 11 tane futbolcu yok, kadrom var. Her futbolcu bu takımda oynayacak kapasitede olmalı. Bir gün biri yedek bekler, bir gün diğeri. Şu an kaliteli bir ekiple çalışıyorum. Bu da beni memnun ediyor" diye konuştu.

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Zico kaptanı söylemedi
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2007, 15:26:20 »
sağol
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Zico kaptanı söylemedi
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2007, 22:11:10 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive