Gönderen Konu: "Zico, M.City'nin başına geçecek"  (Okunma sayısı 420 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
"Zico, M.City'nin başına geçecek"
« : 05 Haziran 2008, 06:08:23 »
Zico'nun yakın arkadaşı olan M.City teknik gözlemcisi Carlos Roberto, F.Bahçe ile iplerin büyük ihtimalle koptuğunu söyleyip ekledi: "Büyük ihtimalle M.City'nin yeni teknik adamı olacak"
Fenerbahçe ile Teknik Direktör Zico'nun yolları ayrılıyor. Dün Brezilya basınına sarı lacivertli kulüple aralarındaki problemin para değil profesyonel nedenler olduğunu açıklayan Brezilyalı teknik adam, bugün de yakın arkadaşı Manchester City teknik gözlemcisi Carlos Roberto'ya Fenerbahçe ile kontrat yenilemeyeceğini ve Manchester City ile görüşmeler yaptığını açıkladı.

Globoesporte gazetesinin haberine göre Botafogo eski teknik direktörü ve Manchester City teknik gözlemcisi Carlos Roberto‚ Brezilyalı teknik adamın Fenerbahçe ile iplerini tamamen kopardığını vurguladı.

Roberto, "Zico ile konuştum ve bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini sordum. Onun da rızasını alarak ismini Manchester City´ye sundum. Kulüp yöneticileri teklifimi olumlu karşıladılar ve şu anda konuyu enine boyuna incelemekteler. Sanırım birkaç gün için kararlarını verirler. Büyük ihtimalle de Zico, Manchester City'nin yeni teknik adamı olacaktır." ifadelerini kullandı.