Gönderen Konu: Zico taraftara yüklendi!  (Okunma sayısı 386 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Zico taraftara yüklendi!
« : 14 Şubat 2007, 23:42:19 »
Zico taraftara yüklendi!

F.Bahçe iki aylık aranın ardından taraftarıyla UEFA Kupası mücadelesinde AZ Alkmaar maçı ile buluştu. Sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılıp taraftarını üzen Fenerbahçe'de teknik direktör Zico maç sonu yaptığı açıklamada futbolculara tepki gösteren F.Bahçe taraftarına yüklendi.

Taraftara ağır eleştiri!

Zico taraftarın 3-1 durumdayken verdiği tepkiyi vurguladı ve, "Herşeyden önce söylemek zorundayım ki ben takımın başındayım ve futbolcularıma güveniyorum. Taraftarımızın 3-1'ken bize verdiği tepkiyi ben doğru bulmadım. Taraftarlarımıza yakıştıramadım. Futbolcularımızın taraftarın tepkisi karşısında verdiği tepki ise onların karakterini ortaya çıkardı. 3-1'ken durumu 3-3'e getiren futbolcularımız kafalarını kaldırdılar ve mücadelelerine devam ettiler. Taraftarımızın sonuna kadar bizimle olmasını istiyorum." açıklamasında bulundu.

Zico için Alex bambaşka

Alex'in AZ Alkmaar karşısında oynadığı futbol ile eleştirilmesi konusunda ise deneyimli teknik adam, "Alex oynayacak durumda olduğu sürece bu takımda oynayacaktır. Dinlenme gibi bir durum olamaz. Sağlık sorunları olmadığı sürece sahada olacaktır. Alex'in farklı bir futbol karakteri var. Fenerbahçe'ye yardım eden, iyiliğini isteyen taraftarların Alex'e de yardım etmesininden yanayım. Alex'in sırf Fenerbahçe için yaptıklarına bakarak ona nasıl davranmamız gerektiğini görebiliriz." ifadelerini kullandı.

Aurelio korkutuyor!

Önder ve Lugano'nun durumu hakkında sorulan soruya Brezilyalı hoca, "Ben şu anda iki oyuncunun durumunu da iyi görüyorum. Yarın bir hazırlık maçımız olacak. Yarın durumlarını tam anlamıyla hep beraber göreceğiz. Kendilerinin bundan sonraki maçta oynayacağını tahmin ediyorum. Sakatlıklar konusunda kafama takılan bir başka nokta ise Marco Aurelio'nun durumu. Onun durumu ciddileşiyor. Kafamda en büyük soru işareti bırakan nokta şu anda bu." dedi.

Tümer formayı kapıyor

Zico eksik veya cezalı futbolcular hakkında sorulan sorulara, 'Onlar yerine oynayan oyuncular hakkında konuşmak mantıklı' şeklinde cevap verirken iki gol atan Tümer Metin'i de unutmadı. Tümer'in formayı kapacağını söyleyen Zico, "Tümer gol atmasaydı bile bugün üst düzey bir performans sergileyecekti. Tümer gibi oyuncular böyle oynadığı sürece her zaman takımda formayı hakedecektir. Pazar günü onu tekrar sahada görebiliriz. Bugünkü mücadelesi, hırsı ve yapmak istediği şeyler oldukça iyiydi." diyerek sözlerini bitirdi.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Zico taraftara yüklendi!
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 15:50:54 »
bilgi için saol kardes