Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 'Elimdeki kadro bana yeter' dedi.
Zico transfer dedikodularına noktayı koydu, "Beşiktaş karşısındaki futbol beni çok mutlu etti. Elimdeki kadronun üç kulvarda da bize yeteceğini düşünüyorum. Appiah, Tümer ve Lugano'nun da bu maçta olmadığını unutmayın" dedi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Beşiktaş karşısında ortaya koydukları futboldan dolayı tüm takımı kutladığını söyledi.
Brezilyalı hoca, "Sanırım gerek statta, gerekse ekran başındaki herkese çok kaliteli bir maç izlettirdik. Kazandığımız için çok mutluyum. Bugünkü kadroya baktığımda tüm oyuncularımın çok iyi mücadele ettiklerini düşünüyorum. Deniz'in, Can'ın gösterdiği performansı çok beğendim. Bu kupa gelecek için bize iyi bir başlangıç oldu" dedi.
Zico, "Kezman'ın maç sonrasında bandajlarını çıkarıp üç tur atmasını nasıl karşılıyorsunuz? sorusuna, "Kezman tartışılmaz profesyonel bir oyuncu. Maçtan sonra sakatlığının çok ciddi olmadığını söyledi. Buz tedavisi yapıldı, ağrıları azaldı. Bu olayın, yani kırmızı kartın fazla büyütülmemesi gerektiğine inanıyorum" yanıtını verdi.
Brezilyalı teknik adam, "Kafanızdaki on bir bu mu? Yeni bir transfer yapacak mısınız" soruları karşısında ise "Şu an üç önemli oyuncumuzdan yoksunuz. Appiah, Tümer ve Lugano. Bu arkadaşların yerine oynayanların performansından çok mutlu oldum. İnanıyorum ki, forma şansını her yakalayan kendini gösterecektir. Bu kadronun yeterli olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe hiçbir zaman transferi kapatmaz. Fırsatlar çıkarsa değerlendiririz" ifadelerini kullandı.
Zico, Anderlecht ile şanslarının eşit olduğuna da dikkat çekti, "Az hata yapan Şampiyonlar Ligi'ne kalacaktır"
dedi.