Gönderen Konu: Zico'da kilitlendiler  (Okunma sayısı 273 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Zico'da kilitlendiler
« : 19 Mayıs 2008, 07:39:34 »
Bazı yöneticilerin karşı olduğu Brezilyalı hocayı, başta yabancılar olmak üzere futbolcuların çok sevmesi yüzünden karar verilemiyor.
18.5.2008




Yönetimde ayrılık
Süper Lig biteli bir hafta oldu ancak Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon Zico’yla devam edip edemeyeceği belli değil. Ülkesinde tatil yapan Brezilyalı hoca, yönetimden gelecek haberi beklerken, yöneticiler iki arada, bir derede kalmış durumda. Bazı yöneticiler, garanti görülen şampiyonluğun kaçmasında en büyük hatanın Zico’da olduğunu düşünüp, onunla yolların ayrılmasından yana. Ancak başta Kaptan Alex olmak üzere yabancıların neredeyse tamamı ve bazı yerli oyuncular, tecrübeli hocadan yana.

Açık açık söylüyor
Alex, Edu, Roberto Carlos, Maldonado, Aurelio, Deivid, Lugano gibi yabancılar, Brezilyalı hocaya adeta tapıyor. Kaptan Alex sık sık, “Önümüzdeki sezon elde edeceğimiz başarı Zico’ya bağlı” diyerek, tecrübeli hocayla çalışmaya devam etmekten yana olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Gökhan Gönül, Uğur Boral, Volkan, Kazım gibi yerliler de aynı düşüncede. Bu yüzden yönetim adım atmakta zorlanıyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın, haziranın ilk haftasına kadar bu sorunu çözmesi bekleniyor.