F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, G.Birliği galibiyetinin ardından şunları söyledi: "Çok güzel bir galibiyet aldık. Karşımızıda çok iyi bir rakip vardı, oyuncularım çok sakin oynadı, ne yaptıklarını biliyorlardı. İlk yarıda çok iyi bir avantaj yakaladık, ikinci yarıda iki takımda pozisyonlara girdi ancak daha akıllı oynayan taraf olan biz maçı kazandık. Tek yabancı ile oynamamız bır sıkıntı olmadı maçı kazandık sonuç olarak. Tek yabancı ile oynayarak maçta zorlandığımızı söylemek Milli Takım ayarındaki diğer oyuncularımıza saygısızlık olur. Kiev maçını düşünerek Kerim'i bugün oynattım. Kerim bugün çok iyi oynadı, geleceği düşünerek hamlelerimizi yapıyoruz.
Ben bugün takımda eleştirilecek yan bulamıyorum, kazandık ve futbolda kazanmak önemlidir."
Zico Anelka'nın kadroya alınmaması ile ilgili sorulara şu yanıtı verdi: "Anelka, F.Bahçe'nin futbolcusudur benim futbolcum değildir, benim elimde antrenmanlara katılan bana yardım etmek isteyen oyuncularım var. Anelka'da idmanlara katılmadığı için bugün sahada değildi. Anelka, Kiev maçında sahada olmak istediği için oynadı. Kiev maçından sonra ise anternmanlara katılmadı, antrenmanlara katılmayan oyuncu da forma giyemez."
Zico Alex'in sahadaki görevi ile ilgili şu açıklamaları yaptı: "Alex ofansif bir oyuncu çok fazla geriye döndüğündü enerjisini kaybedelir, bu nedenle ben de onun ileride kalarak oynamasını istiyorum."