Gönderen Konu: Zico'dan PSV maçı motivasyonu  (Okunma sayısı 265 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Zico'dan PSV maçı motivasyonu
« : 06 Kasım 2007, 20:58:09 »
 Zico'dan PSV maçı motivasyonu
Fenerbahçemiz PSV maçının hazırlıklarına bugün basına kapalı olarak yaptığı idman ile devam etti. Teknik direktörümüz Zico, yoğun yağış altında idman öncesinde takımımızla bir toplantı yaptı. PSV maçının önemine değinen teknik direktörümüz Beşiktaş maçının da artık geçmişte kaldığını ifade etti.
Teknik direktörümüz toplantı sonrasında FBTV'de Fatih Demirkol'un sorularını yanıtladı. Zico, antrenman öncesinde takımımızla yaptığı toplantıyı şöyle anlattı: "Antrenmandan önce aldıkları galibiyet nedeniyle oyuncularımızı tebrik ettim, onlara zirveye biraz daha yaklaştığımızı söyledim. Ayrıca çarşamba günkü maçın önemini anlattım. Bugün yağmur yağıyor, çarşamba günü de yağmur yağarsa sahada olacağız, hava durumunun bizim performansımıza etkisi yok."

Zico, Beşiktaş galibiyetinin geride kaldığını ifade etti ve şunları söyledi: "Beşiktaş maçında aldığımız galibiyetin sevinci bizim için dün sona erdi. Artık çalışma ve PSV maçına yoğunlaşma zamanı. Biz çarşamba günkü maça hazır olmalıyız."

Zico, PSV maçında bazı oyuncularımızın sahada olmaması ile ilgili olarak "Her zaman için tüm güçlerinde sahada olmanız en güzeli ama bu imkanınız yoksa Fenerbahçe'nin tüm futbolcuları sahada takımlarını en iyi şekilde temsil edebilecek güçtedir" diye konuştu.

Teknik direktörümüz Zico, taraftarlarımıza da şöyle seslendi: "Futbolcularımıza taraftarımız destek olsun. Çünkü onların desteği olunca oyuncularımız çok başarılı sonuçlar elde ediyor."

Basına kapalı olarak yapılan idmanda takımımız taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Isınma ve koordinasyon çalışmasının ardından takımımız hücum ve forvet oyuncuları iki ayrı gruba ayrılarak teknik bir çalışma gerçekleştirdi. Kezman ve Gürhan'ın katılmadığı idmanda kalecimiz Serdar Kulbilge tesislerde çalıştı. Takımımız teknik ve taktik çalışmanın ardından çift kale maç ile çalışmalarını tamamladı.

Kaynak : sari-lacivert.net