UEFA Kupası'nda Fenerbahçe'nin çok çetin bir gruba düştüğü konuşulurken Teknik Direktör Arthur Zico, umut dolu açıklamalarda bulundu.
Brezilyalı çalıştırıcı, Newcastle United, Palermo, E.Frankfurt ve Celta Vigo gibi bilinen güçlü rakiplerle eşleşmelerine rağmen, “Kimsenin endişelenmesine gerek yok. Onlar ne kadar büyük bir takımsa, biz de o derece güçlüyüz. UEFA Kupası karşılaşmalarının Şampiyonlar Ligi'ne göre tek maç üzerinden oynanması bir avantaj. En iyi dereceyi alarak bir üst tura çıkacağız. Takımıma sonuna dek güveniyorum.” dediği öğrenildi.
Bu arada Zico, F.Bahçe yönetimini adeta ikiye böldü. Sarı-Lacivertli yöneticiler, futbol takımının aldığı başarısız sonuçlar sonrası fikir ayrılığına düştü. Brezilyalı çalıştırıcının erken eleştirilmeye başlanması, oynattığı futbolla sürekli olumsuz yönde gündemde bulunması yönetim içinde çatlak sesler yükselmesine sebep oldu. Zico'yla hedeflenen başarılara ulaşılamayacağını düşenen idarecilerin, Başkan Aziz Yıldırım'a bu konuda baskı yaptığı bildirildi. Yıldırım'ın ise Zico'dan rapor istediği bildirildi.
F.Bahçe'nin yıldız oyuncusu Alex, takımına inandığını ve iyi bir takım olma yolunda verdikleri kavgada sonuca ulaşacaklarını ifade etti. Kulübün resmi internet sitesine konuşan Alex, Bursaspor maçında, en kötü futbollarından birini oynadıklarını belirterek, şunları kaydetti: “Savaştık, koştuk ancak altüst edilmiş bir kondisyondaydık. 90 dakika boyunca sadece Deivid ile bir pozisyonu yakaladık, ama karşı taraf bunu yakaladı. Şu anda önümüzde, en doğru şeyi yapmak için 15 günümüz var. Bu takıma inanıyorum.” Öte yandan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve eşi Yıldız Yıldırım, bir dergide boşanacakları yönünde yer alan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.