Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, kendi web sitesinde gelecekten korkmadığını açıkladı.
Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçe'deki üç aylık görev süresinde birçok fırtına atlattıklarını belirterek artık daha tecrübeli olduğunu da vurguladı. Zico, 'Şimdi sezon başına oranla başta oyuncularımı, İstanbul'u ve buradaki futbol atmosferini daha iyi tanıyorum. Fenerbahçe'nin sorumluluğunu aldığım günlerde bunlara biraz daha yabancıydım' yorumunu yaptı.
Ünlü teknik adam, Dünya Kupası'nın ardından Japonya Milli Takımı'nı bırakıp F.Bahçe'de göreve başlamasından kısa bir süre sonra Şampiyonlar Ligi maçları oynadıklarını da hatırlattı. O dönemde takımı tanımadığını itiraf eden Brezilyalı çalıştırıcı, şunları söyledi: 'Geçen 3 ay içinde takıma daha iyi bir yol verebilmek için daha fazla tecrübeye sahip oldum. Şimdi birçok oyuncuya şans verme ihtimali doğdu. Şans verdiğim oyuncuların bunu iyi kullandığını görünce takımın daha verimli olduğunu gördüm. Önümüzde hem lig hem UEFA hem de Türkiye Kupası maçları var. Kadromun çok geniş olması nedeniyle bu yoğun maç trafiği bizi korkutmuyor. Camianın büyük beklentileri olduğunu hem ben