20 milyon €'ya Arda'yı satarız
G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Arda Turan'ın en az 20 milyon euro edebileceğini söyledi. Canaydın, "Arda'yı şu anda satmak istemiyoruz. Ama 20 milyon euro veren bir kulüp olursa Arda'yı satabiliriz" dedi. Avrupa'nın çok önemli kulüpleri Arda'yı yakın takibe aldılar.
İngiltere yolcusu
Başkan Canaydın'ın "Fiyatı 20 milyon euro" dediği Arda, "Premier Lig beni cezbediyor" dedi. Milli yıldızı 2-3 kulübün izlediği bildirildi.
Son hayali Avrupa
G.Saray Başkanı Canaydın'ın fiyatını 20 milyon euro olarak belirlediği Arda Turan'ın hayallerini Premier Lig süslüyor. Milli takım ve G.Saray'daki performansıyla ünlü kulüplerin listesine giren genç yıldız, "Alt yapıdayken hayalim A takım ve A Milli Takım'dı. Şimdiki hedefim ise Avrupa'da oynamak. İnşallah o da olur" diye
konuştu.
Emre'nin yanına
Hedefinin İngiltere olduğunu açıklayan Arda, "Benim rotam belli; İngiltere. İngiliz Ligi beni fazlasıyla cezbediyor. İnşallah Newcastle'da oynayan Emre ağabeyimin yanına doğru gideceğim" ifadesini kullandı. Yıldız oyuncuyu, İngiltere'den 2-3 kulübün uzun süredir izlediği ve sezon sonunda G.Saray'la masaya oturacakları öğrenildi.