Gönderen Konu: Ankara bereketi  (Okunma sayısı 291 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.850
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ankara bereketi
« : 10 Eylül 2007, 17:03:27 »
Ankara bereketi
Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ın kiralık gitmesiyle sarı kırmızılı ekip, toplamda 2.5 milyon euro ödemekten kurtuldu.


İLAÇ GİBİ GELDİ
Ankaraspor, Galatasaray'a ilaç gibi geldi. Kadro dışı kalan Necati, Orhan ve Emre'ye takımda kalmaları halinde sezon sonuna kadar 2.5 milyon euro ödemek zorunda olan sarı-kırmızılılar, bu 3 oyuncunun Ankara'ya gitmeyi kabul etmesiyle hem rahat bir nefes aldı, hem de para ödemekten kurtuldu.


ÖZER'İ DE KAPTI
Bu 3 ismi 1 yıllığına Ankaraspor'a bedelsiz veren Cimbom, karşılık olarak Ümit Milli Takım'ın yıldızı Özer Hurmacı'yı kadrosuna kattı. Galatasaray, Özer için Ankaraspor'a 1.5 milyon euro ödeyecek. Eğer Necati, Ankara'da kalmayı kabul ederse Özer, Galatasaray'a 1 milyon euro'ya mal olacak.
__________________