Gönderen Konu: Arda özür diledi !  (Okunma sayısı 384 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Arda özür diledi !
« : 24 Kasım 2006, 14:17:08 »
G.Saray’ın genç yıldızı, "Kendimi kaybetmiştim. Sürekli tekme atıp, dirsek vurup beni hırpalıyorlardı. Ne yaptığımı, nasıl vurduğumu hatırlamıyorum. Ama dünyanın en büyük hatasını yaptım, çok pişmanım" dedi.

Bordeaux maçının 59. dakikasında Jurietti’ye "Dünya Kupası finalinde Fransız Zidane’ın İtalyan Materazzi’ye attığı gibi" kafa vuran ve kırmızı kart gören Arda Turan bu davranışından dolayı büyük pişmanlık duyduğunu söyledi. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne vedasının ardından UEFA Kupası’na katılma şansını da kaybettiği maçta kendini kaybettiğini belirten Cimbom’un genç yıldızı şöyle dedi:

"Dünyanın en büyük hatasını yaptım, çok pişmanım. Çökmüş durumdayım. Bu hareket bana yakışmadı. Bir anlık gafletin kurbanı oldum. Bu davranışımı benim gençliğime ve tecrübesizliğime verin. Herkesi üzdüm biliyorum, ama ben kendim de çok üzüldüm. Ne yapacağımı şaşırdım. Hem arkadaşlarıma hem taraftarlarımıza, hem de bana güven duyanlara mahcup oldum."

Planus ile giriştiği mücadelede yerde kalmasına rağmen ayağa kalkınca Jurietti’ye kafa atan Arda, "Ne olduğunu bilmiyorum. Ben kendimi kaybetmiştim. Sürekli tekme atıp, dirsek vurup beni hırpalıyorlardı. Ne yaptığımı, nasıl vurduğumu bilmiyorum, hatırlamıyorum" diye konuştu.

Hürriyet / İlhan Söyler

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Arda özür diledi !
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 13:49:19 »
bilgi için saol kardes

Çevrimdışı Force23