Arda'ya 50 bin YTL ceca
Yönetim, Bordeaux maçında rakibine kafa atan Arda’ya 50 bin YTL ceza kesti. Adnan Polat’ı ziyaret eden genç futbolcu, hareket nedeniyle özür diledi.
GALATASARAY’ın 3-1 kaybederek Avrupa defterini kapattığı Bordeaux maçında rakip futbolcuya kafa atarak kırmızı kart gören Arda Turan’a bu hareketi pahalıya patladı. Sarı kırmızılı yönetim, takımını 10 kişi bırakan genç yıldıza 50 bin YTL para cezası kesti.
G.Saray yönetiminin ağır para cezasına çarptırdığı Arda’nın sarı kırmızılı kulüpten aldığı yıllık ücret profesyonel bir futbolcu için komik denecek bir rakam. Genç yıldız, yeni yapılan zamla birlikte yıllık 300 bin YTL’ye oynuyor. Bu paranın 50 bin YTL’sini ceza olarak ödeyecek olan Arda, bugünlerde karar kara düşünüyor.
Cezayı hak ettim
Yaptığı hatanın farkına vardığını belirten ve önceki gün G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ı ziyaret ederek özür dileyen Arda, verilen ceza için şunları söyledi: "Daha yeni zam almıştım. Yaptığım bu hareket karşısında kesilen para cezasının fazla bir önemi yok. Hak ettiğimi biliyorum, yapmamam gerekiyordu. Boynum kıldan ince. Eğer Bordeaux maçında takımı 10 kişi bırakmasaydım, sonuç farklı olabilirdi