Gönderen Konu: Arif'in şampiyonluk adayı kim ?  (Okunma sayısı 486 defa)

Çevrimdışı FabregaS

  • Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • ******
  • İleti: 8.108
  • Puan 2519
  • Cinsiyet: Bay
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Arif'in şampiyonluk adayı kim ?
« : 13 Temmuz 2007, 15:28:19 »
Galatasaray'ın efsane oyuncularından Arif, sarı kırmızılı ekibi değerlendirdi.

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanan efsane kadrosunda yer alan Arif Erdem, Galatasaray'ın transferleri ve teknik direktörüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanan efsane kadrosunda yer alan Arif Erdem, Galatasaray'la yollarının erken ayrıldığını ancak kimseye kırgın olmadığını söyledi. Erdem, bu yıl Süper Lig'de şampiyonluk için en şanslı takımın da Galatasaray olduğunu belirtti.

Yıllarca formasını giydiği Galatasaray'ın unutulmazları arasına adını yazdıran Arif Erdem, bu yıl Turkcell Süper Lig'e yükselen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başarısı için ter döküyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yardımcılığı görevini yapan Erdem, Galatasaray'la birlikte yaşadığı başarıları da unutamıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kamp yaptığı Kızılcahamam'da konuşan Turuncu-mavili takımın antrenörü Arif Erdem, teknik direktörlüğe soyunan ve bu işin hamurundan gelen bir insan olarak Türkiye'de adından söz ettiren teknik direktörlerden biri olmak istediğini söyledi.

Bu konuda çok yeni ve acemi olduğunu da vurgulayan Erdem, "Önümde bir sürü engeller olacak. Bu engelleri tek tek aşmak istiyorum. Her şey istediğim tarzda gelişirse, Türkiye'de aranan teknik adamlardan biri olmak için uğraş vereceğim" dedi.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu yıl çok büyük isimleri transfer ettiklerine işaret eden Erdem, büyük oyuncuların yanında savaşan futbol yapısına sahip oyuncular olduğunda başarının yakalandığını ifade etti.

Erdem, "Bana göre Galatasaray transferde iyi şeyler yaptı. G.Saray'ı daha şanslı görüyorum. Çünkü savaşan ve koşmayı seven bir ekip. Başındaki teknik direktörün yapısını bildiğim için Galatasaray'ı daha şanslı görüyorum" diye konuştu.

Erdem, Feldkamp'ın ilerleyen yaşına rağmen karakterinin değiştirilemeyeceğini ifade ederek, "O, savaşçı ruhunu muhakkak takıma yansıtacaktır" dedi.

Galatasaray'dan kopuşundan dolayı kimseye kırgınlığı olmadığını vurgulayan Erdem, kendisinden öncekiler nasıl yıllarca Galatasaray'a hizmet edip günü geldiğinde veda ettiyse, kendisinin de yıllarca Galatasaray'a hizmet ettiğini, karşılığını aldığını, karşılığını verdiğini ve takımdan ayrıldığını dile getirdi.

Arif Erdem bu konuyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

"O gün, bir gün gelecekti. Biraz erken olmasına rağmen geldi. Verdiğim kararların hepsini kendim verdim. Sonuçlarını, iyi ya da kötü, kendim çekiyorum. Hiç kimseye karşı, hiçbir kırgınlığım yok."

Erdem, geçtiğimiz günlerde bir gazetede ağzından çıkmayan sözlerin yazıldığını da hatırlatarak, bunların kendisini üzdüğünü söyledi. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'la bu konuyu konuştuğunu anlatan Erdem, Canaydın'ın böyle sözleri söylediğine inanmadığını belirttiğini ifade etti.

Erdem, önümüzdeki sezon Ali Sami Yen Stadı'na antrenör olarak çıkacağını hatırlatarak, Ali Sami Yen'in büyüklüğünü hiçbir zaman unutmayacağını sözlerine ekledi.

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Arif'in şampiyonluk adayı kim ?
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2007, 16:45:09 »
sağol kardeş...
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...



Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Arif'in şampiyonluk adayı kim ?
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2007, 06:44:24 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive