Ligin ilk yarısında sakatlıklar yüzünden forvet bölgesinde sıkıntı yaşayan G.Saray, ikinci yarıya golcü bolluğuyla giriyor.
Geride kalan 17 maçlık periyotta çeşitli bölgelerinden sakatlıklar yaşayan Hakan Şükür, Necati Ateş, Ümit Karan, Hasan Kabze ve Özgürcan'ın Antalya kampındaki çalışma hırsları Teknik Direktör Eric Gerets'i mutlu ediyor. Ligin ilk yarısında zaman zaman takımını tek forvetle sahaya sürmek zorunda kalan Belçikalı çalıştırıcı, ligin ikinci yarısında forvet oyuncularına daha çok görev verecek. Kaptan Hakan Şükür, yaşadığı olumsuzluklar ve sakatlıkların artık geride kaldığını belirterek, "Kendimi iyi hissediyorum. Rekor kırmam için kalan 4 golü de atacağıma inanıyorum." diyerek Gerets'e "Hazırım" mesajı gönderdi.
İlk yarıda attığı gollerle takımını sırtlayan Ümit Karan ise "Formumun zirvesinde olduğuma inanıyorum. Gollerimin devamı gelecek." ifadelerini kullanarak kadroda yerinin garanti olduğunu kaydetti. Bu sezon kasığından 3 kez sakatlık yaşayan Necati Ateş zorlu bir forma savaşı olacağını anlatarak, "İyi bir hazırlık kampı geçireceğim ve yarışta geri kalmayacağım." diye konuştu. Forma şansı bulduğu maçlarda bunu iyi değerlendiren Hasan Kabze de, "Devre arasında çok teklifler aldım; ama oynamak için G.Saray'da kaldım. Kulübümün de bana sahip çıkması benim güvenimi artırdı." ifadelerini kullandı. Genç golcü Özgürcan ise "Takımda çok iyi ve kaliteli forvet oyuncuları var. Elimden geleni yapıp aradan sıyrılmayı düşünüyorum." dedi.
Hakan Şükür:
Sakatlıklarım iyileşti, kendimi iyi hissediyorum. Rekoru kıracağım.
Necati Ateş:
Çok zorlu bir forma savaşı olacak, yarışta geri kalmayacağım.
Ümit Karan:
Artık formumun zirvesindeyim, gollerimin devamı gelecek.
Hasan Kabze:
Tekliflere rağmen kulübümün sahip çıkması kendime güvenimi artırdı.
Özgürcan Özgür:
Takımımızda çok kaliteli forvetlerimiz var, elimden geleni yapacağım.
Zaman / Hacı Hasdemir