Gönderen Konu: Avrupa defteri kapanıyor  (Okunma sayısı 399 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Avrupa defteri kapanıyor
« : 05 Aralık 2006, 17:42:16 »
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon başarılı olamayarak grubunda 4. olan ve Avrupa defterini kapatan G.Saray, gruptaki son maçını Liverpool'la oynayacak.

Prestij dışında bir anlamı olmayan bu karşılaşmadan Sarı-Kırmızılılar, üç puanla ayrılarak Avrupa'ya hiç olmazsa bir galibiyetle veda etmek istiyor. Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maça Liverpoollu taraftarlar daha çok ilgi gösteriyor. 25 Mayıs 2005 tarihinde Olimpiyat Stadı'nda Milan'ı penaltı atışları sonucu yenen Liverpool, Devler Ligi kupasına uzanmıştı. Teknik Direktör Gerets, dün Liverpool karşılaşmasıyla ilgili olarak Florya Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Gerets, "Avrupa'da hedefimiz kalmadı. Sadece güzel bir maçla bu turnuvaya nokta koymak istiyoruz." dedi. Gerets, Sarı-Kırmızılı yönetimle aralık ayında masaya oturacaklarını belirterek, "Bu aralık ayına kadar bu toplantının olmasını bekliyorum. Burada konsantrasyon bozukluğu olmaz. Sezon sonuna kadar zaten buradayız. Anlaşma yapılırken Sayın Polat yoktu. Ben Galatasaray'da devam etmek istiyorum." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Ümit Karan da şunları söyledi: "Fenerbahçe karşısında hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Hayatımda bu kadar küfür yemedim. Yediğimiz şişeleri herkes gördü. Fenerbahçe'nin defansında Lugano ve bir de Edu diye bir kasap vardı."

MUHTEMEL KADROLAR

G.SARAY: Mondragon, Cihan, Emre, Tolga, Ergün, Sabri, Okan, Mehmet Topal, Hasan Şaş, Necati, Ümit Karan.

LİVERPOOL: Martin,Agger, Paletta, Carragher, Finnan, Guthrie, Riise, Luis Garcia, Xabi Alonso, Bellamy, Dirk Kuijt.

Hakem: Olegario Benquerenca

Stat: Olimpiyat

Saat: 21.45
(zAMAN)

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Avrupa defteri kapanıyor