Gönderen Konu: Ayhan'dan gönderme!  (Okunma sayısı 485 defa)

Çevrimdışı El_NiNo

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 10.664
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
Ayhan'dan gönderme!
« : 27 Ağustos 2007, 11:04:01 »
Ayhan'dan gönderme!

Sezon başından beri süregelen çizgisini sürdüren Ayhan'ın tek eksiği 3. maçında 3. sarı kartı görmesiydi.


İki 6 puanlı takım sessiz Ali Sami Yen'de liderlik için sahaya çıktılar. Bir türlü transferini bitiremeyen Galatasaray, garip sakatlıklarla boğuşur ve Avrupa ve Güney Amerika'daki her santrforla ilgilenirken kapıya konan Hasan Kabze ilk maçında Spartak Moskova'ya golünü çakmıştı. Lincoln ve Arda beraber oynadılar. İlk yarıda bu sezonun en göze hoş görünen, 
oyununu oynadı Galatasaray. Defansın önünde Ayhan 'Linderoth da kimmiş' dercesine çok başarılı oynadı ve bu sezon başından beri süregelen çizgisini de devam ettirdi. Yalnız Ayhan'ın 3. lig maçında 3. sarı kartı... Oyunun ilk dakikalarında hem Song hem de Ayhan sararınca 'galiba biri kızaracak' diye düşündüm. Belki de 2. golü bulsa Kalli, Song'u değiştirecekti, böylece meşhur İsmail Bouzid'i de görmüş olacaktık. Lincoln gerçekten oyunun kaderini her an değiştirecek klasta bir oyuncu. Her iki ayağı ile de müthiş topa vuruyor. Adaptasyon sürecini de sahadaki görüntüsü ve arkadaşlarıyla olan diyaloğu ile aşmış görünüyor. Topla fazla oynadığı zaman kaptırma riski ise rakibe tehlikeli kontrataklar verebiliyor. Aynen Hasan Şaş'ta olduğu gibi... Ama bu üst klas oyuncuların hepsinde aynı hastalık var herhalde.

Orkun üst klas değil
Uğur Uçar, Kayserispor deneyiminden sonra kendine gelmiş. İstikrarını devam ettirirse uzun seneler Galatasaray, sağ bek sorununu çözmüş olur. Orkun başöğretmeninden fırçayı yiyen ilkokul öğrencisi gibi bu maçta daha evvel olduğu gibi garip jest ve mimikleri bırakmış, terbiyeli bir öğrenci olmuştu. Ama ben hâlâ iddia ediyorum... Orkun, Galatasaray'ın kalecisi değil. Bütün büyük başarıların arkasında karizmatik, usta ve üst klas kaleciler vardır. Galatasaray'ın tarihi de bu klasta kalecilerle doludur. Mağlup durumdaki Ankaragücü ikinci yarı biraz daha ilerde oyun kurarak dengeyi sağlamaya çalıştı. Bu tip ileri çıkışlar Galatasaray gibi çok adamla hücum eden takımlara karşı açıklara neden olur. Böyle 2-3 pozisyon verdiler ama kendileri de pozisyonlar buldular. Necati ve Orhan'dan sonra Ümit Karan ve Aykut da Harun Aslan'ın menajeri olduğu oyuncular... Onlar da 'Yolcu herhalde' diye düşünüyorum... Her ne kadar 27 Haziran'da transfer bitecek denmiş ve hâlâ fellik fellik dolaşılıyorsa da neticede 3 lig maçı ve 9 puan her şeyi affettirir.
BÜLENT TULUN

Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.845
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ayhan'dan gönderme!
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2007, 15:29:09 »
Haber için saol

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 23.777
  • Puan 6935
  • Cinsiyet: Bay
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
Ayhan'dan gönderme!
« Yanıtla #2 : 29 Ağustos 2007, 23:50:18 »
 ;)



Çevrimdışı Abdullah

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 41.478
  • Puan -1500
  • Cinsiyet: Bay
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Ayhan'dan gönderme!
« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2007, 23:51:45 »
 :D

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 23.777
  • Puan 6935
  • Cinsiyet: Bay
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
Ayhan'dan gönderme!
« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2007, 00:23:28 »
bilgi için sağol