Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, transferde tam yetki verdiği yardımcısı Adnan Polat'ın işlerine karışmak istemediği için ön libero transferinin geciktiğini belirterek, 'Geçen seneki gibi transferi ben üstlenmiş olsaydım Vogel'i kesinlikle kaçırmazdım' dedi.
Canaydın, dostları ile yaptığı bir sohbet sırasında transfer konusu açılınca, Teknik Direktör Gerets'in ön libero ısrarında hak verdiğini belirterek, 'Mehmet ile olacak iş değil. Şampiyonlar Ligi'nde böyle olmaz. Gerets ön liberoda sıkıntı duyuyor ve de haklı' ifadelerini kullandı. 'İki hafta içinde transferi sonuçlandıracağız' diye müjde veren Canaydın, transferin gecikmesini ise işlerine karışmak istemediği Adnan Polat'a yardım edememesine bağladı ve şunları söyledi: Transferi ben üstlenseydim Vogel'i kaçırmazdım. Rakamın makul ölçülerde artmasını kabul ederdim. Ama Adnan Polat'a verdiğim yetki yüzünden fazla işin içine girmek istemiyorum. Onun işine karışmamak için kenarda duruyorum. Ama bazı sıkıntılar da oluyor. Ben de Adnan'a yardımcı olamadım. Geçen seneki gibi transferi ben üstlenmiş olsaydım Vogel'i kesinlikle kaçırmazdım