Bu ateş ancak kupayla söner'
Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılması kesinleşen Hakan Şükür, efsane olduğu Sarı-Kırmızılı kulüpteki kariyerine kupalarla veda etmeyi hedefliyor.
4.12.2007
Sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılması kesinleşen Hakan Şükür, efsane olduğu Sarı-Kırmızılı kulüpteki kariyerine kupalarla veda etmeyi hedefliyor. Tecrübeli futbolcunun yakın çevresine, “Mutlaka şampiyon olmalıyız. Oynadığım her maçta iki kişilik mücadele ediyorum. İnşallah Avrupa’da da yolumuza devam ederiz. Türkiye Kupası’nı alırsak harika olacak. İşte o zaman EURO 2008 finallerine gönül rahatlığıyla gideceğim. Orada Türk insanının göğsünü kabartarak nokta koymak istiyorum. Her gece bunları başarabilmek için dua ediyorum. Birçok insanın duasının da benimle olduğunu biliyorum” dediği ileri sürüldü.
Kısa...Kısa...
8 ay sonra nihayet!..
PAF’ta yıldızı parlayınca sezon başında Kalli tarafından yurt dışı kamp kadrosuna alınan, fakat sakatlığı sebebiyle kendini gösterme fırsatı bulamayan Çağrı Yarkın’ın, tam 8 ay önce kasık sorunu yaşadığı ve sürekli ertelenen ameliyatının önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği belirlendi. Yarkın, “En kısa zamanda eski
formuma kavuşmak istiyorum” dedi.
Aslan’da havuz problemi
Galatasaray’ın sutopu branşında son dönemde yaşanan tartışma ve çekişmeler devam ederken, Sarı-Kırmızılı kulübün eski yöneticisi İbrahim Çağlar, söz konusu şubeden sorumlu idareci Vedat İrdelp’i mahkemeye verdi. Çağlar’ın, Burhan Felek Yüzme Havuzu’na girişinin yasaklandığı için bu davayı açtığı ve 27 bin YTL tazminat talep ettiği belirtildi.
Dizer, Radyo Spor’da
Gazetemizin usta yazarı Oğuz Dizer, her pazartesi ve cuma saat 13.00’te, çarşamba günleri ise 14.00’te, Radyo Spor’da sunduğu ‘Oğuz Dizer ile Çeşitlemeler’ adlı programda futbolseverlere sesleniyor... Dizer, birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla yine gündeme farklı bir bakış açısı getirip, olay röportajlara imza atacak.
Derbi provası başladı
Galatasaray, cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki sabah idmanında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde forma giyenler koşmakla yetindi. Diğer oyuncular ise yarım sahada çift kale maç yaptı. Sarı-Kırmızılı ekibin file bekçileri Orkun Usak, Aykut Erçetin ve Fırat Kocaoğlu ise kaleci antrenörü Nezih Boloğlu gözetiminde, takımdan ayrı olarak çalıştı.
Sonunda nefes alacaklar
Üst üste gelen UEFA Kupası ve Süper Lig maçları nedeniyle bunalan Sarı-Kırmızılı futbolcular, uzun süre sonra izin yapma fırsatına kavuştu. Öğrencileriyle dün Florya’da 20 dakika süren bir toplantı gerçekleştiren Kalli’nin, “Yoğun bir trafiğin ardından bu izin gününü iyi değerlendirmenizi istiyorum. Çünkü asıl maraton bundan sonra başlayacak. Fenerbahçe ve Avusturya Wien karşılaşmaları hem ligdeki hem de Avrupa’daki kaderimizi belirleyecek kadar önemli. Kesinlikle tek puan dahi kaybetmemeliyiz. Hazırlıklar buna göre yapılacak” dediği öğrenildi.