Canaydın F.Bahçe'ye sitem etti
G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Ümit Karan'la ilgili çıkan transfer haberleri yüzünden F.Bahçe'ye sitem etti. Canaydın, "Oyuncumuzun aklını çelmiş olabilirler. Eğer böyle bir şey yapmışlarsa onları vicdanları ile baş başa bırakıyorum" dedi.
Ümit tuzağa düşürüldü!
"Aklını çelmiş olabilirler. Ben Revivo konusunda hassas davrandım. Onları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum".
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Derwall'in Almanya'da yapılan cenaze töreni dönüşü çarpıcı açıklamalara imza attı. Özellikle Fenerbahçe'nin Ümit Karan'ı transfer etmek istemesiyle ilgili konuşan Canaydın kırgınlığını gizlemedi. Başkan, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye sert mesajlar verdi: "Ümit'in tuzağa
düştüğü kanaatindeyim."
BİZE SÖYLER, GİDER
"Futbolcunun aklını çelmiş olabilirler" diyen Canaydın şöyle devam etti: "Ben Revivo konusunda çok hassas davrandım. İlişiğinin kesildiğine dair imzaları görmeden işlem yapmadık. Vicdanım rahat. Eğer Fenerbahçe böyle bir şey yaptıysa onları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. G.Saray'dan gitmek isteyen olursa da bize söyler ve gider."
ANADOLU SEVİYOR
Geçen sezon en çok Trabzon maçında açılan pankarta ve tezahüratlara üzüldüğünü kaydeden başkan, "Taraftarla kırgınlıklarımız oldu. Beni Anadolu'da çok sevip sayıyorlar. İnşallah İstanbul'daki taraftarlarımız da sevip sayacak. Daha önceki yıllarda verdiğimiz taahütleri bu sene yerine getiriyoruz. İnşallah bu sezon atılım yapacağız" dedi.