Gönderen Konu: Canaydın, oyundan memnun  (Okunma sayısı 527 defa)

Çevrimdışı Just4kiLL

• 3. SINIF UYE
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Canaydın, oyundan memnun
« : 14 Ağustos 2006, 20:47:28 »

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, sarı-kırmızılı takımın ligde Kayserispor'u 4-0 yendiği karşılaşmanın kendileri için güzel geçtiğini söyledi.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Canaydın, güzel bir maç olduğunu belirterek, “Bütün çocuklarımı kutluyorum. Kupamızı aldık. Hedefimiz 2007 yılında 17. şampiyonluk. İnşallah onu da yerine getireceğiz. Taraftarlarımızı da sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Galatasaray'ın son haftalardaki formda oyuncusu Arda, takıma faydalı olmaya çalıştığını vurgulayarak, “Her zaman goller ve asistler olmayabilir. Ben sürekli takımdaki ağabeylerimle konuşarak takıma nasıl daha fazla faydalı olabilirim diye uğraşıyorum. Elimden geldiğince görevimi iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Takımda oynadığım mevkideki diğer oyuncularla rekabet etmek güzel. Hocam bana görev verdiği zaman bunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Bana olan desteklerinden dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Gelecekteki hedefim ise Galatasaray'da başarılı olup daha sonra kulübüme para kazandıracak şekilde Avrupa'ya gitmek” diye konuştu.

Bu arada sarı-kırmızılı takımın bir diğer başarılı ismi Ayhan ise forma şansı bulduğu sürece elinden geleni yaptığını vurgulayarak, ”Herkes ön libero ihtiyacından bahsediyor. Herkes söylüyorsa demek ki buraya transfer ihtiyacı var. Ama inşallah kaliteli bir oyuncu alınır” dedi.

Maçın ilk yarısında Galatasaray kalecisi Mondragon ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan ve penaltı itirazında bulunan Kayserisporlu Muhammet Hanifi ise Mondragon'un kendisine müdahale ettiğini savunarak, “Tartışmalı bir pozisyondu. Hakem penaltıyı verseydi sonuç farklı olabilirdi” dedi.

Bu arada karşılaşma sonrası galibiyetin sevincini yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar, başkan yardımcısı Adnan Polat lehine uzun süre tezahürat yaptılar. Polat'ın stattan ayrılması sırasında taraftarlar, Adnan Polat'ın arabasının etrafını sararken, “Büyük başkan Polat” diye tezahürat yaptılar.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Canaydın, oyundan memnun
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 15:50:24 »
haberi bizimle paylaştiğin için teşekkür ederm

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE