Takımı Kayseri Hilton’da toplayan Canaydın, arkasından salona gelen Sezgin’i içeriye almadı... Oyunculara seslenen Başkan, “Tek patron var, o da Gerets. Tüm maçları kaybetsek de, hoca ‘o’dur!” dedi.
Galatasaray Başkanı, futbolcularla yaptığı toplantıda 2 bomba birden patlattı.
Herkesi şaşkına çevirdi! Deplasmandaki Erciyesspor galibiyetiyle hayata dönen Cim Bom’da, zorlu maçtan önce çok ilginç gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı... Mücadelenin başlamasına saatler kala futbolcuları Kayseri Hilton’da toplayan Başkan Özhan Canaydın, Sarı-Kırmızılı oyunculara seslenmeye hazırlanıyordu ki, o sırada arkasından toplantı salonuna giren Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’i gördü. Canaydın’ın Sezgin’e karşı gösterdiği tepki, içerideki herkesi şaşkına çevirdi...
Polat bu işe ne diyecek? Adnan Sezgin’e sert bir ifadeyle bakan Canaydın’ın, elinin tersiyle işaret ederek, tecrübeli yöneticinin içeriye girmesini engellediği öğrenildi. Sezgin’in bu olay karşısında çok bozulduğu ve sinirlenerek oteli terkettiği ileri sürüldü. Fenerbahçe’nin İstanbulspor’a verdiği iddia edilen teşvik primi skandalında adı geçen Adnan Sezgin’in, kulüpte sadece İkinci Başkan Adnan Polat tarafından istendiği biliniyor. Polat’ın gelişme üzerine ne tepki vereceği ise merakla bekleniyor. Canaydın, Adnan Sezgin isminin şike söylentileriyle anılmasından dolayı hayli rahatsız.
‘Bunu böyle bilin...’ Olayın ardından futbolcularına seslenen Canaydın, çok önemli açıklamalarda bulundu. Sezgin’i salondan dışarı çıkarttıktan sonra agresif bir şekilde konuşmaya başlayan Başkan Canaydın’ın, “Tek patron var, o da Gerets’tir. Bunu hepiniz böyle bilin. Alınan tüm kararlarda son nokta Gerets’tir. Sezon sonuna kadar Gerets’le devam edeceğiz. Tüm maçlarımızı kaybetsek bile takımın başında o kalacaktır. Hatta daha uzun yıllar boyunca Gerets’le çalışmayı düşünüyorum. Sizler de buna göre hareket etmelisiniz” diye konuştuğu ifade edildi.
‘Siz sakın kulak asmayın’ Bu sezon şampiyon olacaklarına inandığını da dile getiren Canaydın’ın, şunları söylediği belirlendi: “Size çok güveniyorum. Şampiyon olacaksınız. Buna gönülden inanıyorum. Dışarıda olan bitene sakın kulak asmayın. Hepinizi çok seviyorum. Bundan sonra birlik ve beraberlik zamanıdır. Geçen sezon nasıl şampiyon olduğumuzu hatırlayın. Mutlu sona ulaşıp, şampiyonluğu Galatasaray taraftarına hediye edelim.”