Gönderen Konu: Cem Akdağ: "Pazar Günü Derbide Taraftarımız Bizim Yanımızda Olmalı”  (Okunma sayısı 403 defa)

Çevrimdışı HaLiLL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1441
  • Heryerdeyiz!
    • Profili Görüntüle
    • ultrAslan38
Cem Akdağ: "Pazar Günü Derbide Taraftarımız Bizim Yanımızda Olmalı”

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı antrenörü Cem Akdağ, FIBA Eurocup’taki rakibimiz CCC Polkowice’yi ve Pazar günü Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak derbi mücadelesini sitemize değerlendirdi.

Kaliteli bir ligin takımı ile eşleştiklerini söyleyen Akdağ sözlerini şöyle sürdürdü, “Polonya ekibi CCC Polkowice ile eşleştik. Kura çekilişinde ilk 10 içinde olmadığımız için nispetten daha iyi bir ligin takımı ile eşleştik. Polonya ligi çok kaliteli bir lig. CCC Polkowice de bu ligin takımı. Ama diğer Türk takımlarının rakiplerine göre daha iyi bir kura çektiğimizi söyleyebilirim. Rakibin hiçbir maçını şu an itibariyle izlemedim. Ama iyi bir Hırvat forvetleri var. Takımın skor yükünü de çeken bir oyuncu. Biz de her gün daha iyi takım oluyoruz. Yeni bir oyuncu için de arayışlarımız sürüyor. Ama yılbaşından önce olması mümkün değil”.

Cem Akdağ, Fenerbahçe maçı ile ilgili olaraksa ,”Fenerbahçe ile uzun yıllara yayılan bir rekabet var. Galatasaray yatırımlarını kestiğinden beri Fenerbahçe yatırımlarını arttırdı. O yüzden güçlü oturmuş bir takımla karşılaşacağımızın bilincindeyiz. Kendi durumumuzu değerlendirirsek, aslında istediğimiz grafiği oturtamadık. Kazandığımız maçlarda ya çok sayı atıp, çok yiyoruz. Ya da tam tersi oluyor. Belli bir ortalamamız oluşmadı. Yeni bir takım olmamızın sıkıntısı da bu. Ama dediğim gibi git gide daha iyi bir takım oluyoruz. Chantelle Anderson takımımızın en büyük güvencelerinden bir tanesi. Avrupa’da yer almıyor statü gereği. O yüzden lig maçlarına daha konsantre. Tabii ki kazanmak istiyoruz” dedi.

Son olarak taraftarın desteğinin önemini vurgulayan Cem Akadağ, “Taraftarımızın desteği de çok önemli. Ben Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki erkekler mücadelesini izlerken eski günlere döndüm. Çok iyi bir seyirci vardı. Umarım Pazar günü bizim yanımızda olurlar” diye konuştu.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
haber için saol