Gönderen Konu: Cimbom'da Song ve İliç krizi  (Okunma sayısı 393 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Cimbom'da Song ve İliç krizi
« : 13 Aralık 2006, 15:37:11 »
Galatasaray’ın yabancı futbolcuları Saşa Iliç ile Song aldıkları para yüzünden birbirine girince Bursa maçında kendilerini yedek kulübesinde buldular.

Iliç, Adnan Polat’ın Mecidiyeköy’deki ofisine gidip, Tomas ve Song’un aldıkları ücreti örnek gösterdi ve “Arkadaşlarımın içinde en az parayı ben alıyorum. Bunun düzeltilmesini istiyorum. Ayrıca bir ev ve araba isterim” dedi. Adnan Polat ise, “Sen şimdi git ve maça konsantre ol. İlk yarının son maçına çıkacaksın ve bu maç bizim için çok önemli” diyerek Sırp futbolcuyu Florya’ya gönderdi. Iliç kapıdan çıkar çıkmaz, Adnan Polat, Gerets’i arayıp, “Iliç geldi benden para istiyor” dedi. Gerets Adnan Polat’tan gelen şikayet telefonuyla küplere binerken, Song da Tomas ile birlikte kendi aldığı parayı örnek gösterip zam isteyen Iliç’e ateş püskürdü. Adnan Polat’ın telefonu ve iki futbolcunun tartışması üzerine Gerets, Iliç ile Song’u Bursa maçında yedek soyundurdu. Ancak hayati önem taşıyan üç puanın elden gittiğini gören Gerets, futbolcularına kızgınlığını bir kenara bıraktı ve önce Iliç’i ardından Song’u oyuna aldı. Ancak Iliç dünkü idmana çıkmadı. Kulüpten Sırp futbolcunun soğuk algınlığı nedeniyle çalışmaya katılmadığının açıklanması manidar bulundu.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Cimbom'da Song ve İliç krizi
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 14:08:23 »
bilgi için saol kardes

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE