Derbiye prim yok
Sarı-Kırmızılı yönetimin, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kritik Fener derbisine özel bir galibiyet primi vermeyeceği öğrenildi
4.12.2007
Kalli kolları sıvadı
Galatasaraylı taraftarların en az şampiyonluk kadar coşkusunu yaşamak istediği Şükrü Saracoğlu’ndaki bir Fenerbahçe galibiyeti için Kalli kolları sıvayıp, taktik planlarını şimdiden hazırlarken, yönetimin özel bir çalışma yapmayı düşünmediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı idarecilerin olası derbi galibiyeti için takıma ekstra prim vermeyeceği, mücadelenin kazanılması halinde normal deplasman primi olan 4’er bin Euro’nun takıma dağıtılacağı belirlendi.
‘Erteleme olmaz!..’
Diğer yandan Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Kadıköy’deki derbiyi mutlaka kazanmak istediklerini söyledi. Tecrübeli yönetici, uzun bir aradan sonra ilk kez haftayı dinlenerek geçireceklerini belirterek, “Galip gelmek için Saracoğlu’na gideceğiz ve elimizden geleni yapacağız” dedi. Adnan Polat ayrıca, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki kader maçı nedeniyle derbinin ertelenmesi gündeme gelirse, bunu kesinlikle kabul etmeyeceklerini dile getirdi.