Gönderen Konu: Elveda kral Hakan  (Okunma sayısı 451 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Elveda kral Hakan
« : 28 Mayıs 2008, 18:08:36 »
Elveda kral Hakan

Galatasaray Yönetimi, golcü yıldızla dün bir toplantı yaparak sözleşme yenilenmeyeceğini resmen bildirip jübile teklifinde bulundu...

CİM-BOM’DA Hakan Şükür devri resmen kapandı. Sarı-Kırmızılı yönetim, dün Polat Holding’de Kral’ın da katıldığı bir toplantı yaptı. Başkan Adnan Polat bu zirvede yönetimin aldığı ‘Hakan Şükür ile sözleşme yenilememe’ kararını golcü futbolcuya da resmen iletti. Cim-Bom Kral’a görkemli bir jübile yapmayı da teklif etti.

POLAT, yönetim adına Hakan Şükür’e bugüne kadar verdiği hizmetler için teşekkür edip ‘Takımda bir değişime gidiyoruz. Yeni bir jenerasyon oluşturuyoruz ve seni düşünmüyoruz. Sen Galatasaray’ın sembol isimlerinden birisin. Futbolu burada bırakmanı istiyoruz. Bunun için sana adına yakışır bir jübile yapalım’ dedi.

KRAL ise ‘Futbola devam edeceğim. 1 yıl daha G.Saray’da oynamak isterdim. Ama kararınıza saygılıyım’ jübile teklifini geri çevirdi. Hakan’ın Birleşik Arap Emirlikleri Ligi’nde mücadele eden Dubai Şeyhliği’nin 2 takımı ve Katar’dan gelen teklifleri değerlendireceği bildirildi. Golcünün Al Ahli’ye yakın olduğu vurgulandı.

Çevrimdışı Diego

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9702
    • MSN Messenger - Diego@oyunsieniz.com
    • Yahoo Instant Messenger  - furkankirik@yahoo.com.tr
    • Profili Görüntüle
    • GencMerkez
Ynt: Elveda kral Hakan
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2008, 18:32:40 »
al ahli gecen sene asya sampiyonu olmustu bi hazirlik macinda kastamonuspor la oyanadilar izledim takimi hepsi zenci bok gibi oynuolar