Fedakarlık arkadaşlar
Yeniden yapılanma hamlesi başlatan yönetimimizin giderlerin azaltılması planı çerçevesinde bazı yıldız oyuncuların yıllık ücretlerini indirme planı tutmadı. Milliyet Gazetesi'nin 3 Temmuz 2007 tarihli haberine göre, Tomas ve Song başta olmak üzere yerli yıldızlardan Ümit Karan ve Hasan Şaş ile gönderilmesi gündeme gelen Orhan Ak ve Cihan'a, "Yıllık ücretlerinizi indirin" mesajı ileten sarı - kırmızılı yönetim hiç kimseden olumlu yanıt alamadı.
Song ve Tomas'ın, "Gerekirse PAF takımıyla çalışırız ama ücretimizi indirmeyiz" restinin ardından, Ümit Karan'ın Fenerbahçe'den teklif aldığının ortaya çıkması, Orhan ve Cihan'ın da, "Zaten yabancı oyuncuların yarısını bile alamıyoruz" diyerek indirime yanaşmamaları, indirim düşüncesinin masada kalmasına yol açtı. Yıllık 1 milyon 400 bin euro alan Tomas'ın, iki senelik mukavelesi bulunması sebebiyle geri adım atmadığı ve herhangi bir kulüpten de teklif almadığı öğrenilirken, Song'un da aynı tavrı sergilemeye devam ettiği, Orhan ve Cihan'ın ise gelişmeleri takip ettikleri ifade edildi.
Gözler Feldkamp'ta
Tomas, Orhan ve Cihan'ın, İsviçre ve Almanya kamplarına götürülüp götürülmeyecekleri konusunda son kararı verecek olan Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın bugün düzenleyeceği basın toplantısında önemli açıklamalar yapması bekleniyor.
Brezilyalı Lincoln'un yıllık 2.5 milyon euronun üzerinde bir rakamla transfer edilmesinin ardından takımdaki dengelerin bozulmaması için indirim harekatında mecburi yumuşamaya giden sarı - kırmızılı yönetimin ise yapılacak yeni golcü transferi için Futbol Federasyonu'nun yabancı sayısı konusundaki kararını bekleyeceği kaydedildi.
Yabancı sayısının 6'da kalması durumunda Arjantinli oyuncu Carrusca'nın kiralanmasına kesin gözüyle bakılıyor.