fener uefa kupasını alırsa
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar düşünüyorumda fenerbahçe uefa kupasını alsa(( inşallah dielim)) ne gibi polemikler yaratır hiç düşündünüz mü? benden bi kaç örnek:
MiLaN : Abi hadi be hadi ne olursun bu hafta sonu bi maç yapalımda karizma yapalım bee..
fenerbahçe: olmaz gözüm artık milangaz kullanmıyoruz aştık olayı...
Barcelona : yaw siz gerçekmisiniz?
fenerbahçe : yok biz tamamen hayal ürünüyüz ..zaten bakma bu da uefa kupası deil
Chelsea : Sayın fenerbahçe yöneticisi bu sene şampiyonlar ligine katılıp bizi onurlandıracakmısınız...
fenerbahçe : yok kardeşim benim kapı gibi uefa kupam var siz benim seviyemde değilsiniz hadi başka kapıya...
New York Times : Flaş . Flaş.. Flaş..Nasa araştırma merkezinin %51 hissesini satın alan fenerbahçe dünyada rakip bulamadıgını iddaa ederek uzayda hayat arama yolunda büyük bir yatırıma imza attı...
veeeee sonnnnnnnnnn....
Hostes : Sanırım siz bu durakta incektiniz...
boynu bükük taraftar : abla ne güzel hayal görüyodum yaa.. burda da uyandırılmaz ki
--------------------------------------------------------------------------------
allah aşkına bunların hayali bile zarar bize allah etmesin bi kere şampiyonlar ligine katıldıda şampiyonlar liginin tarihinde en kötü 2. takım seçildi fener uefa puanımızda taban yaptı haliyle