Gönderen Konu: Florya'da transfer zirvesi  (Okunma sayısı 422 defa)

Çevrimdışı Just4kiLL

• 3. SINIF UYE
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Florya'da transfer zirvesi
« : 29 Ağustos 2006, 20:33:32 »

Ön libero transferini hâlâ bitiremeyen Galatasaray'da Erik Gerets'in, "Ben Somoza'yı istedim. Onlar Carrusca'yı aldılar. İstediğim isimler bir türlü olmuyor" dediği öğrenildi. Ön libero transferinde hâlâ bir sonuç alamayan Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets'in yönetime kırgın olduğu bildirildi. Belçikalı teknik adamın yakın çevresine, "Ben Somoza'yı istedim bana tanımadığım Carrusca'yı getirdiler. Şu ana kadar da ön libero için verdiğim isimlerde olumlu bir gelişme olmadı" dediği öğrenildi. Sarı kırmızılı kulübün almayı başaramadığı Arjantinli Leandro Somoza İspanyol kulübü Villarreal'e imza atmıştı. G.Saray'ın sürpriz bir şekilde kadrosuna kattığı Carrusca ise şu ana kadar Ankaraspor maçında 61 dakika, Kayseri'ye 17, Vestel Manisa'ya 14 ve G.Antep maçında da 8 dakika forma giydi.

Gerets'in kulübeye mahkum ettiği Arjantinli, Boleslav maçlarında ise hiç oynamadı.

FLORYA'DA TRANSFER ZİRVESİ
Bu arada Cimbom'un istediği İsveç Milli Takımı'nın yıldızı 27 yaşındaki Linderoth'u kulübü Kopenhang satmaktan vazgeçince Aslan'ın eli yine boş kaldı. Öte yandan teknik direktör Gerets ile ikinci başkan Adnan Polat bugün Florya'da transfer zirvesi için biraraya gelecekler.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 17:44:43 »
haber için saol

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE