Gönderen Konu: Galatasaray'da bir yıldız doğuyor.  (Okunma sayısı 430 defa)

Çevrimdışı Just4kiLL

• 3. SINIF UYE
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Galatasaray'da bir yıldız doğuyor.
« : 13 Ağustos 2006, 01:19:05 »
Galatasaray'da yeni bir yıldız doğuyor... Galatasaray'ın Boleslav'ı farklı yenmesinde büyük rol oynayan Arda doğuştan Cimbomlu.

Galatasaray, Boleslav’ı farklı şekilde yenip Şampiyonlar Ligi kapısını ardına kadar açarken, sahanın yıldızı hiç kuşkusuz Arda’ydı. Hasan Şaş ve Necati’nin yokluğunda göreve soyunan genç futbolcu attığı iki gol ve attırdığı iki golle, maça damgasını vurdu.

Geçen sezon V. Manisa’ya kiralık verilen ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Arda, Galatasaray’da çıktığı ilk Avrupa maçında klasını ve yeteneğini sergileyip Cim-Bom’un farklı galibiyetinde başrolü oynarken, Sarı-Kırmızılılar’ı gelecek adına umutlandırdı. Sahanın her mevkisinde görev alan Arda, hücum bölgesinde de ne kadar etkili olduğunu gösterip attığı Ronaldinhovari golleriyle de taraftarı mest etti.

“ANINDA YOK OLURUZ”

Arda maçtan sonra yaptığı açıklamada uzun yıllar Galatasaray’da forma giymek istediğini belirterek, “Elimden geldiği müddetçe Galatasaray’a yardım etmek istiyorum. Hakan Şükür top oynarken ben top toplayıcısıydım” dedi. Teknik Direktör Gerets ise, beş gole rağmen yenilen gollere üzüldüğünü söyledi. Belçikalı çalıştırıcı, bir basın mensubunun ‘bu takıma transfer şart’ demesine “Benimle aynı düşünüyorsunuz” yanıtını verdi. Hasan Şaş ve Necati’yi taktik gereği oynatmadığı dile getiren Gerets, yöneticilerin işine karışması durumunda ekibini göstererek “O zaman bu ekip buradan anında yok olur” ifadesini kullandı.

Alacakları kalmadı

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Divan Kurulu toplantısında “Kulüp olarak geçen sezon şampiyon olan futbol takımımızın oyuncularına olan tüm borçlarımızı kamp öncesi kapattık. Biz bunu yapan tek kulübüz, ama bu hiçbir zaman medyanın ilgisini çekmez” diye konuştu. Yeni sezona borçsuz başladıklarını, şampiyonluk primlerini ise 1 ay içinde ödeyeceklerini kaydeden Canaydın, “Şimdi Galatasaray’ın yıpratılması gerekiyor. Bunun için de Adnan Polat ile benim çekişme içinde olduğum iddia ediliyor. Böyle bir şey yoktur. Yönetim kurulu içinde hiçbir yöneticinin birbiriyle çekişmesi yoktur. Birlikte çok iyi bir şekilde çalışıp önemli işler yapıyoruz. İnşallah yılbaşına kadar bir şeylerin temelini atmış olacağız. Allah mahcup etmesin” dedi. Bu arada Galatasaray’ın 87 gün sonra yeniden Ali Sami Yen Stadı’nda taraftarları ile buluşması muhteşem oldu.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Galatasaray'da bir yıldız doğuyor.
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 15:23:45 »
haberi bizimle paylaştiğin için teşekkür ederm

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE