Gönderen Konu: Gerets: Atina hayal  (Okunma sayısı 370 defa)

Çevrimdışı burhan_94

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Gerets: Atina hayal
« : 12 Eylül 2006, 14:06:24 »
"Atina şimdilik hayal!"
Eric Gerets geldiği günden bu yana hep eleştirilen teknik adam oldu. Oysa `Aslan' lakaplı Belçikalı, ilk yılında önemli bir başarıya imza atarak takımı şampiyon yaptı. Eleştiriler yine vardı. Çünkü nasıl olur da “G.Saray bir köy takımı Tromsö'ya elenirdi?” Şampiyon G.Saray'ın hedefi belliydi: “Avrupa'da başarı...”

Gerets bazı şeylerin farkında ama. ``Lig şampiyonluğu bu saatten sonra beni kesmez'' diyecek kadar da iddialı... G.Saray `abonesi' olduğu Şampiyonlar Ligi'nde 3 yıl aradan sonra tekrar boy gösterirken; Liverpool, PSV ve Bordeaux gibi Avrupa futbolunda söz sahibi 3 ekiple aynı grupta yer aldı. Kura çekiminden sonra alışık olduğumuz yorumlar vardı. `G.Saray'a dişine göre kura', `G.Saray gruptan çıkar', G.Saray kolay kura' vb...

Zorlu maraton bugünkü Bordeaux maçıyla başlıyor. Florya'da Eric Gerets'in konuğu olduk. Biz sorduk, O yanıtladı...

- Öncelikle yeni transferleri değerlendirebilir misiniz? İstediğiniz yapıldı mı?

GERETS: Son dakikaya dek yönetimden bir müjde beklediğimi söylüyordum. Inamoto tecrübeli bir futbolcu. Önemli ekiplerde oynadı. Mehmet Topal konusunda size bir müjde verebilirim. Türkiye önemli bir oyuncu kazanacak. Yeter ki takıma çabuk adepte olabilsin. Her ikisi de çok iyi çalışıyor. Antrenmanlarda büyük bir iştahla çalışıyorlar. Gelmelerinden son derece memnunum. Özellikle Inamoto transferi nedeniyle yönetime teşekkür ediyorum.

- G.Saray 10. kez Şampiyonlar Ligi'nde? İşiniz zor mu?

GERETS: Bu grup kesinlikle kolay değil zor. Grubun kolay olduğunu söyleyenlerin futbol bilgisinden şüphe ediyorum. Tanıdığımız takımlar var. Liverpool herkesin bildiği 2 yıl öncesinin şampiyonu. Yeni bir yapılanmaya gittiler. Ancak takım iskeletini korudu. PSV Eindhoven ise devamlılığı olan bir takım. Onlarla yapacağımız maçlar benim için özel olacak. Eski takımım çünkü. Teknik direktör değişikliğine gittiler ama Koeman önemli çalıştırıcı. Ayrıca yaptıkları 3 transferle daha da güçlendiler. Bordeaux da Fransa Ligi'nin üst sıraları için oynayan bir ekip.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Gerets: Atina hayal
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 12:51:00 »
bilgi için saol kardes

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE