Gönderen Konu: Gerets daha iyisini istiyor  (Okunma sayısı 387 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Gerets daha iyisini istiyor
« : 14 Kasım 2006, 12:58:10 »
Gerets: “Evet, Sakaryaspor maçında harikaydık. Ancak gerçek şu: Hâlâ liderin 6 puan gerisindeyiz. Şunu biliyorum; bu takım daha iyisini yapabilir...”

Gerets: “Evet, Sakaryaspor maçında harikaydık. Ancak gerçek şu: Hâlâ liderin 6 puan gerisindeyiz. Şunu biliyorum; bu takım daha iyisini yapabilir...” “Hasan Kabze şansını iyi kullandı. Ancak oynayamazsa, sezon sonu gitmek istediği söyleniyor. Gerçekten böyle düşünüyorsa, yolu açık olsun...”
Sezon başından bu yana acımasızca eleştirilen, hatta gönderilmesi bile sıkça gündeme getirilen Eric Gerets, 4-0’lık Sakaryaspor galibiyeti sonrasında özel açıklamalar yaptı. Antalyaspor maçından Bordeaux karşılaşmasına, Hasan Kabze’den Hakan Şükür’e, Fenerbahçe derbisinden şampiyonluk yarışına... İşte Belçikalı teknik adamın olay sözleri: “Evet, haftanın en kârlı takımıyız, ama hâlâ liderin 6 puan gerisindeyiz. Futbolcularım gün geçtikçe havaya giriyor. Son maçta harikaydık, ama bu bana yetmez. Çünkü bence daha iyi futbol oynayabilir, camiamızı daha mutlu edebiliriz...”

‘Bana şantaj mı yaptı?’

“Hasan Kabze’nin forma giymediği dönemdeki açıklamalarını duygusal buluyorum. Bunları söyledi diye ona şans verdiğim söylentileri ise gerçekten de çok saçma. Ne yani; bana şantaj mı yaptı? Beni tanıyan bilir, bu konularda asla taviz vermem. Ona şans tanıdım, çok iyi kullandı. Bu şekilde de devam etmeli. Oynatılmazsa, sezon sonunda forma giyebileceği başka bir takıma gitmek istiyormuş. Hasan Kabze, Galatasaray’dan gerçekten ayrılmak istiyorsa eğer, yolu açık olsun. Benim felsefemde, mutlu olmayan birini takımda tutmak yoktur. Çünkü öyle düşünen oyuncudan zaten takıma hayır gelmez...”

Derbide balık keyfi!

“Hakan Şükür’ün performansından çok memnunum. Yine sonradan girdi, golünü attı. Bu gösteriyor ki, bizim kulübe de harika düzeyde. Zaten biz geçen sezon şampiyonluğu komple bir takım olduğumuz için kazandık. Şu an sadece Antalya maçına konsantre oluyoruz, Bordeaux’yu düşünmüyoruz. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin sonucu ne olursa olsun, bize yarar sağlar. Biz kendi işimizi halledip 3 puanı alırsak, bu derbiyi yine bir restoranda balık yiyerek izlerim!”

‘Fark 3’e inebilir’

“Bu sezon büyük sürprizlere gebe. Bunu gördük. O nedenle şampiyonluk hakkında konuşmak için çok erken. Ancak dediğim gibi; şu anki tek gerçek, Fenerbahçe’nin 6 puan gerisinde oluşumuz. Bu küçümsenecek bir fark değil ve büyük olasılıkla ilk yarı kapatamayız. Sadece onlarla oynayacağımız maçta galip gelip 3’e indirebiliriz. Bizim isteğimiz, bu derbiyi cumartesi oynamak. Onlar ise ‘pazar’ diyor. Ben, Türkiye Futbol Federasyonu’nun vereceği karara her zaman saygı duyarım. Çünkü orada bu kararı en iyi şekilde verecek kişilerin görev yaptığına inanıyorum. Şimdiden o maçla ilgili yorum yapamam...”

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Gerets daha iyisini istiyor
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 13:25:18 »
bilgi için saol kardes

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE